2777
2789
عنوان

کیا خیلی خوب درس میخونن☹️بیاین

94 بازدید | 11 پست

من خیلی زود از درس خوندن خسته میشم

ی چن ساعت بخونم دیگه تا آخر شب احساس خستگی دارم

این مدت واقعا نیاز دارم به درس خوندن و پشتکار

واسه استخدامی میخونم

میشه کمکم کنید چیکار کنم☹️چطوری بخونم

روش خوندن خودتون رو هم بگین

🤎🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از صبح ساعت هشت صبح میرم کتابخونه تا نه شب 

پنجشنبه ها هفت تا یک 

روزای که میرم مدرسه دو تا نه 

به خودم میگم مجبورم برای رسیدن به هدفم 

اگر از درس فاصله داری میتونی هر بیست و پنج دقیقه پنج دقیقه استراحت کنی و به خودت قول بدی اون بیست و پنج دقیقه رو کامل و درست بخونی 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
از صبح ساعت هشت صبح میرم کتابخونه تا نه شب پنجشنبه ها هفت تا یک روزای که میرم مدرسه دو تا نه به خودم ...

چطوری میتونی این همه پشت سر هم بخونی؟اصلا خسته نمیشی؟

من الان چن ماهه درس میخونم از درس فاصله ندارم ولی خب کم میخونم نهایتا بشه روزی ٣/۴ ساعت درس خوندم 

🤎🧸

لطفا تنهایی درس نخون رقیب درسی داشته باشی خیلی انگیزه داری

این فقط برای بعضیا جوابه بعضیا که روحیه کمال گرایی یا حسادتی یا رقابتی دارن نمیتونن با همچین چیزی کنار بیان و یه خودشون آسیب میزنن

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
قبول ندارمانگیزه دارم ولی پشتکار ندارم

منم اینجوری بودم

از شاعت مطالعه کم شروع کن

پایبند باش که هر روز بخونی

و هر روز به ساعت مطالعه‌ت اضافه کنی

هم فشار بهت نمیاد هم خودتو متعهد میکنی اینجوری

ویدیهوهای ژیوا مجد در مورد برنامه ریزی تحصیلی هم تو یوتیوب ببین به من کمک کرد

چطوری میتونی این همه پشت سر هم بخونی؟اصلا خسته نمیشی؟من الان چن ماهه درس میخونم از درس فاصله ندارم و ...

چونکه اوضاع کنکور نهایی شده باید خیلی بیشتر تلاش کرد

چرا خسته جسمی میشم ولی روحی نه چون خودم دوست دارم

همینطور کم کم میتونی زیادش کنه گام های کوچیک ولی زیاد بردار

چونکه اوضاع کنکور نهایی شده باید خیلی بیشتر تلاش کردچرا خسته جسمی میشم ولی روحی نه چون خودم دوست دار ...

عزیزم تاپیکتونو دیدم که المانی میخونید

چطور المانی میخونید؟خودخوان؟