اگر از درس فاصله داری میتونی هر بیست و پنج دقیقه پنج دقیقه استراحت کنی و به خودت قول بدی اون بیست و پنج دقیقه رو کامل و درست بخونی
حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید
لطفا تنهایی درس نخون رقیب درسی داشته باشی خیلی انگیزه داری
این فقط برای بعضیا جوابه بعضیا که روحیه کمال گرایی یا حسادتی یا رقابتی دارن نمیتونن با همچین چیزی کنار بیان و یه خودشون آسیب میزنن
حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید
چطوری میتونی این همه پشت سر هم بخونی؟اصلا خسته نمیشی؟من الان چن ماهه درس میخونم از درس فاصله ندارم و ...
چونکه اوضاع کنکور نهایی شده باید خیلی بیشتر تلاش کرد
چرا خسته جسمی میشم ولی روحی نه چون خودم دوست دارم
همینطور کم کم میتونی زیادش کنه گام های کوچیک ولی زیاد بردار