2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خواهرم 

اون دنبال دختر پاک و نجیبه ودلش میخواد همسر آینده اش فقط مال خودش باشه خودش زیبایی های خانمش رو ببینه نه هر چشم هرزه ای‌

دوست داره چادر بپوشی که بسیار هم زیباست .

اگر هم بعضیها میان‌تایپیک میزنن که نمیدونم میخواد تورو زیر سلطه خودش ببره و چه و چه ...

خیلی محل به این نظرات نده اینا خودشون اونجور که دوستدارنکمیگردن و دلشونونمیخواد خانمهای چادری تو جامعه زیاد بشن چون اگر زباد بشن به نفعشون نیست .چادر بپوش عزیز دلم که فردای قیامت پیش حضرت زهرا سربلند باشی 

نجابت پاکی از آن دختر مسلمان است.

همسایه کریمه اهل بیت ع.

بگو به خاطر همین چادر سرم نمیکنم چون قشنگتر میشنم اونوقت مردای جامعه هم که منتظرن تحریک بشن استغفرالله😄😄😄

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

سلام خواهرم اون دنبال دختر پاک و نجیبه ودلش میخواد همسر آینده اش فقط مال خودش باشه خودش زیبایی های خ ...

مرسی عزیزممم♥️

خودمم میدونم با چادر خیلی سرسنگین تره ولی خب از اول نپوشیدم کسی اونجوری منو ببینه میگه عه چرا یهو چادری شد😂

مرسی عزیزممم♥️خودمم میدونم با چادر خیلی سرسنگین تره ولی خب از اول نپوشیدم کسی اونجوری منو ببینه میگه ...

سلامت باشی گلم 

به حرف مردم زیاد اهمیت  نده  بگو حجاب کامل رو با چادر دیدم .

حالا اصلا اجباری نیس حجابت خوب باشه چادرلازم‌نیست حتما  اما چادر یه شخصیت خوبی به انسان میده اگهر مدام‌بپوشی متوجه منظورم‌ میشی

موفق باشی عزیزم

همسایه کریمه اهل بیت ع.