دختربهار۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 189 عنوان بافتنی 66 بازدید | 13 پست بنظرتون چه قیمتی خوبه دستبافتن 1403/08/20 | 12:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8409 چقدر طول می کشه تا یه شال گردن ببافی؟ منم می بافم ولی خیلی طولش میدم لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤
دختربهار۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 189 چقدر طول می کشه تا یه شال گردن ببافی؟ منم می بافم ولی خیلی طولش میدم اینو یه هفته تقریبا لانه زنبوری بافتم بافتش طول میکشه چون نخشم ظریفهبافتای دیگه با نخ ضخیم دو سه روز
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8409 اینو یه هفته تقریبا لانه زنبوری بافتم بافتش طول میکشه چون نخشم ظریفهبافتای دیگه با نخ ضخیم دو سه روز وای پس خواهرم راست میگه 😂💔من توجه نمی کردم می گفتم نه خوب می بافم لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤
دختربهار۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 189 وای پس خواهرم راست میگه 😂💔من توجه نمی کردم می گفتم نه خوب می بافم چرا مگه چقدر طول میکشه؟😂
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8409 چرا مگه چقدر طول میکشه؟😂 یه شال گردن ساده سه هفته تا یه ماه 😂💔البته من فقط واسه اطرافیان می بافم واسه فروش نمی بافم لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤
دختربهار۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 189 یه شال گردن ساده سه هفته تا یه ماه 😂💔البته من فقط واسه اطرافیان می بافم واسه فروش نمی بافم خیلیم خوبه ❤من خیلی وقته میبافیم دستم راه افتاده شاید برای اون باشه
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8409 خیلیم خوبه ❤من خیلی وقته میبافیم دستم راه افتاده شاید برای اون باشه عروسک بافی هم بلدین؟ وای من خیلی دوست دارم یاد بگیرم ولی قلاب بافی بلد نیستم فقط دو میل بلدم لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8409 راستی می تونید تو با سلام غرفه بزنید مثلا بافتنی با طرح دلخواه قیمتا هم می تونید چک کنید ببینید بقیه چقدر می فروشن لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤
دختربهار۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 189 عروسک بافی هم بلدین؟ وای من خیلی دوست دارم یاد بگیرم ولی قلاب بافی بلد نیستم فقط دو میل بلدم منم دومیل فقط بلدمما مخالف قلاب بافی هستیم😜 ولی اره عروسک خیلی قشنگه من بلد نیستم😂😅
دختربهار۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 189 راستی می تونید تو با سلام غرفه بزنید مثلا بافتنی با طرح دلخواه قیمتا هم می تونید چک کنید ببینید بقیه ... ممنونم😍
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8409 منم دومیل فقط بلدمما مخالف قلاب بافی هستیم😜 ولی اره عروسک خیلی قشنگه من بلد نیستم😂😅 ععع شما هم بلد نیستین من چند جا رفتم مثل مسجد اینا که شاید قلاب بافی یاد بدن ولی متاسفانه گفتن نه اطرافمم کسی بلد نیست 💔 لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤
دختربهار۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 189 ععع شما هم بلد نیستین من چند جا رفتم مثل مسجد اینا که شاید قلاب بافی یاد بدن ولی متاسفانه گفتن نه اط ... ارههه منم ندیدم جایی یاد بدن ☹