2777
2789

بچه ها من یبار تاپیک زدم که همسرم خعلی بچه دوست داره و اصررر داره که ی بچه بیاریم،،،منم گفتم ک چن ماه بعد درسم تموم میشه و باید طرحمو بگذرونم بعدشم میخوام برا تخصص بخونم اگر الان نیارم باید ۶سال ۷سال دیگه صبر کنم حتما بعد،،،حالا من قبول نکردم ولی همسرم به هر طریقی شده داره وسوسم میکنه میگه مادرم میاد پرستارم براش میگیریم شبم خودمون هستیم پیشش دیگه،،الان با همکارش صحبت کرده ک متخصص زنانه قرار شد پس فردا برم اتاق عمل با دکتر ک مثلا شاهد بدنیا اومدن بچه باشم😂😐فک میکنه اینطوری ذوق میکنم قبول میکنم،،،،منم بدم نمیاد ولی همششش میترسم ک پرستار و مادر شوهرم شاید کافی نباشن برا نگهداری بچه،،،کسی تا الان تجربه پرستارو داشته ک بچشو بزرگ کنه؟

حال خوب:)

من وقتی بچه بودم دلم میخواست مامانم پیشم باشه

مادرم دبیره

وقتی میرفت منو میذاشت خونه مامان بزرگم تا ی ساعت گریه میکردم با اینکه اونا خیلی خوش اخلاق بودن

هنوزم یادم نمیره چطور تو خونه مامان بزرگم و مهد کودک گریه میکردم

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتون تا چند وقت میتونین کنارش باشین؟پرستار خیلی بستگی به اون شخص دارهسراغ دارم خیلی راضیو همچنین خ ...

از همین میترسم،،،میترسم بچمو کتک بزنه بهش نرسه ولی میگن یسری دوربینا هست میزاری میتونی خونرو چک کنی وقتی پرستار پیش بچست درسته؟خودم و همسرم درگیریم تقریبا شبا خونه ایم بیشتر صبحو بعدظهر کلا بیرون

این همه مادر که شاغل هستن. حتی بدون کمک خانواده بچه بزرگ کردن.

حالا باز شوهرته. خوبه که میگه شب کمکت می کنه. پرستار میگیره.

دیگه بچه نهایت سختیش برای 2 ساله که شب بیداری داره. بعدش سخته. اما شبها دیگه مال خودته

کار و درس هم که برنامه ریزی می خواد.

خیلی سخته. اما شدنیه.

در کنار کار و درس هم بچه بیار

من وقتی بچه بودم دلم میخواست مامانم پیشم باشهمادرم دبیرهوقتی میرفت منو میذاشت خونه مامان بزرگم تا ی ...

وای ترخدا🥲دقیقا از همین میترسم....احساس میکنم پادری براش نمیکنم

بچه پرستار و مادربزرگ نمیخواد 

مادر میخواد 

مادری که دلش بچه بخواد 

ن مادری که اگه فردا کوچک ترین خلا براش به وجود اومد همش بگه اره اگه بوه نمیاوردم الان تخصصمم گرفته  بودم 

دیدن بدنیا اومدن بچه رو از تو نت و یوتیوب و اینستا میشه دید نگاه کن 

با خودت دودوتا چهارتا کن 

من به نوبه خودم از خیلی چیزا گذشتم برا بچه هام 

ولی الان دارم برا به دست اوردنشون تلاش میکنم شاید برسم شاید نه ولی هیچ وقت به روی بچه هامم نیاوردم که شما باعث شدین بهترین های سر راهم و از دست بدم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

این همه مادر که شاغل هستن. حتی بدون کمک خانواده بچه بزرگ کردن.حالا باز شوهرته. خوبه که میگه شب کمکت ...

میدونی چن ماه تا یسال بخم مرخصی میدن میتونم باشم پیشش از بعدش میترسم میگم بچه وابستم میشه بعد ک ولش کنم‌برم عقده ای میشه،،،بنظرت زود عادت میکنه ب پرستار