2777
2789
عنوان

چرا انقدر خرم فکر میکنم آدم میشه

49 بازدید | 3 پست

کم بدنم داغون شده و افسردگی گرفتم تا حالا ازشون 

دیشب که که نتونستم مثل آدم بخوابم

حالا هم که گوه خوری هاش رو باید بشنوم

چی کارش کنم خدایی

برگشته به مامانم میگه میخوام کاری کنم فشارت بره بالا بمیری راحت شم برم زن بگیرم با فحش و چرت و پرت دیگه

یه ج.. هم پیدا کرده باهاش تو گروها و ایتا و تلگرام لاس میزنه

چیکارش کنم خدایی

به هیچکس نمیتونم بگم اونا هم که دارم خودشون انقدر بدبختی دارن که دلم نمیاد 

زور هیچ خری هم بهش نمیرسه

واقعا خستم، خودم کم درد دارم که برام درست کردن تو این سن

نه میتونم چیزی بگم بهش نه میتونم چیزی نگم

چه غلطی کنم 

بندازینش بیرون🙁یا میتونی شرایط و جوری بچینین که اون زن نابکار و بیاره خونه بعد با پلیس برین بالا سرش شرفش بره دمشو بزاره رو کولش د برو 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بندازینش بیرون🙁یا میتونی شرایط و جوری بچینین که اون زن نابکار و بیاره خونه بعد با پلیس برین بالا سر ...

بابامه خیر سرش داره خرجی میده 

اونم در حد بخور نمیر و با منت

بخواد کاری هم کنه نمیاره ش خونه، میره خونه طرف یا اتاقی چیزی میگیره :)) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابامه خیر سرش داره خرجی میده اونم در حد بخور نمیر و با منتبخواد کاری هم کنه نمیاره ش خونه، میره خون ...

همونم میتونین تعقیبش کنین دیگه 

میخوام صد سال سیاه خرجیم نده😐شما تو فشار و جنگ‌و اعصابین خرجیش بخوره تو کمر همچین ادم نامردی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....