2777
2789
عنوان

خانوما برا کار راهنماییم کنید

360 بازدید | 64 پست

شوهرم کارمند شهرداری هست منم کار ندارم یعنی شوهرم اصلا نمیذاره میگه یا اموزش پرورش یا هیچی

هرشب غصه میخورم مهندسی برق خوندم این موضوع خیلی اذیتم نیکنه پیش زنای شاغل فامیل و دوستام کم میارم و از اونجایی که خونه خریدیم و ماشین عوض کردیم اقساط بانکیمون خیلی شدیده توروخدا بگین من چیکار کنم؟باید کار کنم تا بتونم هم کمک شوهرم باشم هم به سر و وضع خودم برسم اخه الان شرایط زندکی ها طوریه که هردو باید کار کنن تا پیشرفت کنن اخه چیکار کنم!!!!

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر

منم دوس دارم صبح زود برم سرکار درآمد داشته باشم کمی خیاطی هم رفتم ولی واقعا با روحیه من سازگار چیست

خیلی ناراحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ارسال رزومه کنین به جاهای مختلف بعد که دعوت به مصاحبه شدین موضوع رو همینزوری که برای ما گف ...

خط و نشون کشیده در مورد کار صحبت نکنم

اینهمه درس نخوندی‌ که بیکار باشی الان حرفاتم خیلی درسته هرجور شده راضیش کن یعنی چی که نمیذاره واس ...

اینجوریه دیگه اگه از کار صحبتی بشه اختلاف پیش میاد

همسر منم به شدت مخالف بود اما همش میگفتم من بعد مالیش برام مهم نیست و عاشق کار کردنم و چند سال دیگه بجز بزرگ کردن یه بچه هیچکاری نکردم و.... تا کمی راضی شد

الانم دنبال کارم پیدا کنم حتما میرم و سرحرف خودم هستم

ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﻟﺬﺕ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮐﺎﺭﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ: ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ !
همسر منم به شدت مخالف بود اما همش میگفتم من بعد مالیش برام مهم نیست و عاشق کار کردنم و چند سال دیگه ...

واقعا خونه داری هیچ ارزشی نداره