خانوما من دیشب دکتر بودم برای واژینوپلاسی رفتم مشاوره بگیرم سه تا زایمان داشتم از رابطه راضی نبودیم موقع رابطه هم همیشه درد دارم و همیشه یبوست هستم ،رحم درد دارم کلا اینا رو که گفتم سونو کرد و معاینه گفت این سه تا هم باید برن سر جاشون بعد هم تنگ کنم ،حالا باز دوباره یه دکتر دیگه هم میخوام برم ببینم اون چی میگه ،کسایی که عمل کردین عملش سخته؟؟؟بدون همراه میشه رفت؟؟؟بستری هم میکنن؟؟؟؟
شنیدم دوماه نباید نزدیکی داشته باشی تا دو هفته فقط باید برای دسشویی رفتن بلند بشی چیزی بیشتر از نیم کیلو نباید تا دوماه بلند کنی با این تفاسیر بدون کمکی نمیتونی این عمل انجام بدی حداقل دو هفته باید کسی پیشت باشه برای اشپزی نگهداری بچهات بچها من ده سال به بالان
فقط تو سایت خیلی از تنگ کردن بد میگفتن ها.میگفتن زیادی تنگ شده نمیتونیم رابطه داشته باشیم درد داره دکتر به چندین نفر گفته بود دوباره باید رابطه داشته باشید تا وقتی بخیه ها جر بخوره گشاد بشید!خلاصه اگرم اصرار دارید با شوهرت،بگو خیلی تنگ نکنه.کلا اون افتادگی رو هم چند جا برو.
هیچکی ندارم یه جاری و خواهر شوهر ابنا هستن که بگمم نمیان جاریمم اگه بیاد ۵ نفرن بچه کوچیک داره میاد ...
شرایطتت اصلا مناسب این عمل نیست این عمل کلی بخیا میخوری دسشویی رفتن میشه مکافات باید یکی همرات باشه ببردت دستشویی تا ده روز ..اینکارا برات خانواده شوهر انجام بدن بعد برات داستان درست میکنن