2777
2789
عنوان

ب برادرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو بیا بریم تا جایی کار دارم

وقتی اومد فقط بگو همراهم باش اصلا دخالت نکن

اگه همون برس مو میخورد به چشمت الان دور از جون کور شده بودی.....همین الان ادبش کن تا غلط کنه ایندفعه دست روت بلند کنه...اگه هیچکار نکنی فکر میکنه کاری از دستت بر نمیاد فکر نمیکنه داری خانومی میکنی و گذشت

اول برو درمانگاه ببین در چه حدی آسیب دیدی 

بعدشم اگه شوهرت در کل آدم خوبیه و دست بزن نداره چند وقت باهاش قهر بمون و فعلا به خانواده ات چیزی نگو 

اگه معذرت خواهی کرد و گفت پشیمونه بگو بار اول و آخرت باشه دفعه ی بعد یک راست میرم ازت شکایت میکنم 

اگه واقعا اذیتت میکنه و مشکل جدیدی پیدا کردین که تنهایی نمیتونی حلش کنی به خانواده ات بگو

اگه بار اولشه چیزی نگو روش باز میشه خودت برو نهایتتتت و تهدیدش کن که شکایت میکنم و به خانوادم میگم ا ...

به شوهر بگی به مامانم میگم یجوریه انگار یه بچه ایو بزنن بره مامان بیاره سرشون !

کاش خودت بشینی درست و حسابی صبت کنی از موضع بالا مثل یه خانم کامل جدی واضح

یا میتونی براش نامه بنویسی به ای مضمون

همسر عزیز تر از جانم

ازینکه زود عصبانی میی دلخورم از برخورد فیزیکی ناراحتم و... از هر یز میترسی ناراحتی خشمگینی بنویس همشو 

بعد از خواسته هات بگو مثلا دوست دارم به اعصابت مسلط باشی من بعد از خدا بتو تکیه دارم دوست ندارم بتی که از تو برای خودم ساختمو با اینکارا ویران کنی تو ذهنم تمام دلخوشی من تویی پس نخواه از هم دلگیر باشیم

در اخر ارزوهاتو بنویس دوست دارم با هم مهربان باشیم و...

تو کاغذ دیگه هر فحش و تف لعنتی دوسداری بنویس قبل کاغذی که اول گفتم ولی نخون پاره کن بنداز دور 

و کاغذی که اول گفتمو بزار جایی که ببینه مثلا تو کفش یا جیبش و اخرشم بنویس دوست دارم 

ولی یزره سر سنگینتر از همیشه اما قهر ممنوع و حرف بزن در حد لزوم