2777
2789
عنوان

ب برادرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 35 پست
اگه مستقیما زده بود اره باید میرفتی ولی پرت کردن رو میشه خیلی جدی نگرفت شایدقصداسیب فیزیکی نداشتهاین ...

اخه میشناسمش جرات خونه اومدن نمیکنه دیگه . البته منم راهش نخواهم داد. حرف هایی هم تو دعوا زد بهم خیلی ناراحت کننده بود. دلم میخواست همین الان ازش جدا میشدم . چ کنم دوتا بچه دستم‌رو بسته.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه بدبختی اسم داداشمم نوشتم تو پیام . ک فلانی بیداری؟؟

به سوال چرت ازش بپرس 

بگومیخواستم بپرسم  مثلا فلان جا از چه ساعتی بازه 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
۱۱سال!

خب پس این شکایت نداره گلم بعد ۱۱ سال یک اشتباهی کرده تو فقط در خونرو قفل کن تا شب راهش نده خونه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اخه بدبختی اسم داداشمم نوشتم تو پیام . ک فلانی بیداری؟؟

بگو خوابتو دیدم نگرانت شدم بخواب عزیزم

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
خب پس این شکایت نداره گلم بعد ۱۱ سال یک اشتباهی کرده تو فقط در خونرو قفل کن تا شب راهش نده خونه

آخه عزیزم این چه حرفیه که در رو قفل کنه راهش نده تو خونه که بره پی خوشگذرونی با رفیق هاش و چرخیدن توی خیابون تازه عادت کنه که خونه نیاد و به دهنش شیرین بیاد 

اگه از من میپرسی دادگاه و اینا نرو. همون خودت قهر کن تو خونه آدمش کن.  دادگاه و قهر رفتن خونه ی پدر را بزار برای روزی که ۱۰۰ درصد قصدت جداییه.

فردا کل فامیل میفهمن برا غرور شخصیت خودت و خانوادت بد میشه

حتما بگید و پیگیر باشید بار اول و دوم نداره همه چی یه بار اول داره پرت کردن یعنی هیچ کنترلی روی خودش نداره اگه تو سرتون میخورد تو چشمتون میخورد 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!