2777
2789
عنوان

ب برادرم چی بگم

644 بازدید | 35 پست

صبح با شوهرم دعوامون شد اونم برس موش رو پرت کرد محکم خورد ب بالای لبم کنار بینیم خون اومد و کمی پاره شده. خودشم از ترسش فرار کرد.

میخواستم برم پزشک قانونی ب برادرم ک باهاش برم پیام دادم بیداری. اونم الان جواب داده اره عزیزم جانم؟

بنظرتون بهش بگم یا نرم پزشک قانونی؟؟ شوهرم اولین بار بود اینکارو کرد اما خب میخوام حالش جا بیاد

اما میگم تا کلانتری خانواده ها پیش بره داستان دیگه باید تمومش کنم. 

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما به توصیه نی نی سایتی ها گوش بده ...

چون الان طلاق طلاق گویان وارد میشن ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگه بار اولشه چیزی نگو روش باز میشه خودت برو نهایتتتت و تهدیدش کن که شکایت میکنم و به خانوادم میگم اگه که میدونی ممکنه دوباره تکرار کنه

اگه میدونی که ادم بدیه اما اگه سر جوش بوده توام بگذره فقط قهر کن

به نظرم به برادرت نگو اگه اولین بارشه اگه میخوای زندگی کنی درگیری پیش میاد

خب پس چی بگم بهش؟ الان میگه چرا ۷ صبح پیام دادی.

یجوری بترسونش که دیگه تکرارنکنه...بگو به برادرت ولی پزشک قانونی نرو چون باراولشه..بیادباهاش حرف بزنه بگه یباردیگه تکرارکنی شکایت میکنیم ..

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

بنظرم برش کم محلی تیزتره تا انتقام تا ده روز اصلا بهش محل نده بذار به شکر خوردن بیفته ... خونواده ها بفهمن حرمت ها شکسته میشه عزیزم 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

پیام بده بنویس شرمنده داداش اشتباه شد میخواستم به دوستم پیام بدم قرار بود بریم بیرون 

بعدم اولین بار اینقد طوفانی شروع نکن مطمئن باش شوهرت خودشم ترسیده دوباره تکرار کرد اونوقت به فکر باش

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

چندوقته ازدواج کردی؟ 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
پیام بده بنویس شرمنده داداش اشتباه شد میخواستم به دوستم پیام بدم قرار بود بریم بیرون بعدم اولین بار ...

اخه بدبختی اسم داداشمم نوشتم تو پیام . ک فلانی بیداری؟؟