2777
2789

اگه نمی‌دونید رقیه شرعی چیه و به ماورا باور ندارید لطفا تاپیک رو ترک کنید.

من توی یوتیوب از پیج استاد کاوه رقیه‌شرعیش رو گوش دادم طبق همون چیزی که گفته بود با چشم بسته و دو تا تخم مرغ توی دستم، بلافاصله بعد از اون الان بیشتر از ۳ هفته‌س که پشت سرم سمت راست درد خیلی شدیدی دارم، فقط هم یه بار گوش دادم، نمیدونم بخاطر اینه که دوره‌‌اش رو تکمیل نکردم؟ چون گفته بود باید با چشم بسته گوش بدیم و من خیلی احساس ترس داشتم وقتی چشمام بسته بود که ادامه ندادم...

نمیدونم باید چیکار نکنم، از شدت سردرد کل روز حالم بده و از طرفی مطمئنم که دلیلش همون رقیه شرعی هست، نه بیماری خاصی که به پزشک مراجعه کنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه با میخاستم گوش بدم. گفته بودن بدترمیشه شرایط وخیلی چی آهای منفی دیگه ترسیدم گوش کنم.

وای خدا.. آخه من خیلی به این استاد کاوه اعتماد دارم

همش میگم شاید بخاطر اینه که اون سه روزی که گفته بود رو تکمیل نکردم

وای خدا.. آخه من خیلی به این استاد کاوه اعتماد دارمهمش میگم شاید بخاطر اینه که اون سه روزی که گفته ب ...

من دیگه به چشمهام هم اعتمادندارم. فضای مجازی که جای خود داره. حالایه قرص مسکن درد بخورشایدخوب بشی

❤️❤️

گفتی اگه باور نداری گروه را ترک کن .

ولی من می‌خوام قبل رفتن یه چیزی بهت بگم .

تو به هر چی باور داشته باشی همون میشه برات.

اگه به سحر و جادو اعتقاد داشته باشی روت بیشتر اثر میذاره .

بعدشم ما تو چه دوره از زندگی هستیم؟؟؟.دوره تکنولوژی و دانش.

بعدشم مگه تو خدارو نداری که سرو کارت به رقعه افتاده .تا خدارو داری غم نداری