2777
2789
منم وقتي ياد خاطرات خوبي كه باهم داشتيم ميفتم دلم ميخواد بميرم،مامانم واسم مثل دوست بود😔

بمیرم برات ک دردت واقعا سخته

درد دوری و دلتنگی برا مادر سخته واقعا سخته

خدا صبرت بده عزیزم

بر گذشته حسرت آوردن خطاست...
ان شاءا‌... خیلی زود شفا پیدا کنه عزیزم

مرسی گلم 

انشالله همه غم هاشون برطرف بشه شما هم همینطور

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بمیرم برات ک دردت واقعا سخته درد دوری و دلتنگی برا مادر سخته واقعا سخته خدا صبرت بده عزیزم

خدا نكنه عزيزم،ممنونم🙏😞

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
منم وقتی یه خنده کوچیک میاد رو لبم تا ب یاد مامانم و غصه هاش میفتم اون خنده سریع محو میشه

دقیقا!!! خیلی سخته خانوادت مشکل داشته باشن!

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
چرا عزیزم مگ رابطتون چطوره؟

در ظاهر عادی همه کار برام میکنن بهترین امکانات

من تا حالا تو زندگیم ی بار هم سختی نکشیدم کوچیکترین مشکلمو خانوادم حل کردن

اما رابطه ای ک مامانم با خواهرا داره با اون رابطه ای ک با من داره زمین تا اسمون فرق میکنه بعضی موقع ها حتی کلی سر همین موضوع گریه میکنم

.....

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
در ظاهر عادی همه کار برام میکنن بهترین امکانات من تا حالا تو زندگیم ی بار هم سختی نکشیدم کوچیکترین ...

عزیزم با مادرت بشین و صحبت کن و ازش بخواه باهات همون رفتاری رو داشته باشه ک با خواهرات داره

شاید فاصله سنیتون اینطور باعث شده

خودت میتونی بجای غصه خوردن برا درست کردن رابطت با مادرت تلاش کنی 

بر گذشته حسرت آوردن خطاست...
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز