2777
2789

هر وقت اشک مامانمو میبینم و هیچ کاریم از دستم برنمیاد برا خوشحالیش انجام بدم واقعا غصه ام میگیره و دلم میخواد فقط بمیرم

بر گذشته حسرت آوردن خطاست...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره

داغون میشم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

کمر مادرم من دیسکش اود کرده و خوب نمیشه

خیلی ناراحتم رندگی برام جهنمه

هیچ کاری برام خوشایند نیست چون هر کاری که میکنم بهش فکر میکنم میبینم مادر من به خاطر کمرش نمیتونه اون کارو بکنه!

داغ دلم خیلی زیاده!!

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
کمر مادرم من دیسکش اود کرده و خوب نمیشه خیلی ناراحتم رندگی برام جهنمه هیچ کاری برام خوشایند نیست چ ...

منم وقتی یه خنده کوچیک میاد رو لبم تا ب یاد مامانم و غصه هاش میفتم اون خنده سریع محو میشه

کمر مادرم من دیسکش اود کرده و خوب نمیشه خیلی ناراحتم رندگی برام جهنمه هیچ کاری برام خوشایند نیست چ ...

کدوم کار؟

هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکن، به دیگران حسادت نکن و از زندگی خود راضی باش و این برای تو بهتر است اگر بدانی.

ان شاءا‌... خیلی زود شفا پیدا کنه عزیزم

منم وقتی یه خنده کوچیک میاد رو لبم تا ب یاد مامانم و غصه هاش میفتم اون خنده سریع محو میشه

منم وقتي ياد خاطرات خوبي كه باهم داشتيم ميفتم دلم ميخواد بميرم،مامانم واسم مثل دوست بود😔

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

انشالله به زودي خوب ميشه مادرت عزيزم

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
کدوم کار؟

مثلا خرید کردن

مهمانی رفتن

نماز خواندن و خیلی چیزای دیگه که اون نمیتونه انجام بده!

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز