ریـهان مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 1848 عنوان حاجت گرفتن 69 بازدید | 11 پست انقد ناراحتم با اینکه خیلی خوابم میاد خوابم نمیبرهینفرم پیدا نمیشهبگه حاجت گرفتم دلخوش کنیم 1403/08/20 | 01:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iamcaligula عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3050 من گرفتم آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
iamcaligula عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3050 چی بود چطور گرفتی به شهدا ثواب کارامو تقدیم کردم آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
sستارهs عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 8728 به شهدا ثواب کارامو تقدیم کردم مثلا میشه ذکر بگم ثوابش تقدیم کنم یا قران یاهرچی هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
ریـهان مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 1848 به شهدا ثواب کارامو تقدیم کردم خداروشکر مراد دلت حاصل شده اجرت با خدا
iamcaligula عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3050 مثلا میشه ذکر بگم ثوابش تقدیم کنم یا قران یاهرچی والا من صلوات دعا و نماز مستحبی آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
sستارهs عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 8728 والا من صلوات دعا و نماز مستحبی جدی چندوقته جواب گرفتین. خواهش میکنم واسه منم دعام شوهرم راضی بشه بچه دوم بیارم. هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
iamcaligula عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3050 جدی چندوقته جواب گرفتین. خواهش میکنم واسه منم دعام شوهرم راضی بشه بچه دوم بیارم. نمیدونم چند وقت بود دنیا جای خوبی برای بچه آوردن نیست عزیزم من یکی هر شب به امید مرگ میخوابم آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
sستارهs عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 8728 نمیدونم چند وقت بود دنیا جای خوبی برای بچه آوردن نیست عزیزم من یکی هر شب به امید مرگ میخوابم خدانکنه.متاهلی؟ هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
iamcaligula عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3050 خدانکنه.متاهلی؟ نه عزیزم نیستم چطور؟ آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
sستارهs عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 8728 نه عزیزم نیستم چطور؟ همینطوری هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.