2789
عنوان

توهم دارم😔😔

172 بازدید | 30 پست

دیگه جرعت ندارم شادی کنم هر وقت کاری میکنم یکی تو ذهنم میگه تو قراره خودکشی کنی دیگه زندگیت داره تموم میشه

در صورتی که من اصلا جرعت این کارو ندارم و انام نمیدم ولی این افکارا خیلی اذیتم میکنه بیچاره پدر مادرم فکر کنم دارم دیوونه میشم یا بخاطر سنمه😔

میترسم یه روز خودمو بکشم

خودت باش مثل بقیه هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه من چند وقت پیش این افکارو داشتم الانم یه شخصیتم امیخواد زنده بمونم یه شخصیتم نه😭 خوددرگیری دارم

چرا مگه؟

ببین تو به عقلت گوش بده ...

آینده پیش بینی شده نیست ...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

سلام میشه بگی آخرش جریانش چی شد انگارتاپیک ترکیده

گف میترسه ازش و به مسعول دانشگاه گفته ک اتاقمو عوض کنید مسعول هم بش گفته اتاقا پرن مجبوری باش بسازی فقط باش گرم نگیر صمیمی نشو این کلا اخلاقش اینجوریه بیماره اسکزوفرنی داره و بهت ضرری نمیرسونه اینم برگشته اتاقش و مجبوره تحمل کنه کاربرا بش گفتن باید از حقت دفاع کنی ینی چ برگشتی اتاقت و همین

..

گف میترسه ازش و به مسعول دانشگاه گفته ک اتاقمو عوض کنید مسعول هم بش گفته اتاقا پرن مجبوری باش بسازی ...

پس اوضاعش سخته نمیدونم چراترکید زن دایی من چنین علائمی داره یبار حمله کرد بهم من وزنم بیست سه برابر اونه ولی وحشت کردم ازش چشماش عین جن برعکس شده بود بایه صدای عجیبی موهام کشید گلاب ب روت نزدیک بود ازترس خودم کثیف کنم اونم همیشه باصداهای نامفهوم باخودش حرف میزنه درودیوار وسقف نگاه میکنه

داییت باهاش مشکل نداره؟اصلا رابطه دارن؟رسما جن زدس

داییم همه کاراهارو خودش انجام میده ازشهر رفته ی روستای دورافتاده ک کسی رفت وآمدنداشته باشه ازموقعی هم ک بم حمله کرد دیگه خونه منم نیوردش زن دومش میشه اولی طلاق گرفتن اینو کسی معرفی کرد بش گفت دلم سوخت براش خیلی ساده بود بعد عروسی متوجه مشکلاتش شد بهترین لباساروبراش میخرید ولی اون ی چیزایی ازقدیم میپوشید آدم تعجب میکرد ازخواهرای ۴۰سالش وضع مالیشون خوب نبود خیلی ازش میترسم الان یادم اومد قلبم اومد تودهنم