2777
2789
عنوان

توهم دارم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 30 پست
بیا خصوصی یکیو میشناسم رایگان مشکلشو حل میکنه

متاسفانه اصلا دوست ندارم دخالت کنم وحشت دارم چون اگ بخوام بشون بگم دوباره پاش بازمیشه توخونه م نمیدونی تصورکنی چه حالی دارم الان ازترس دستام میلرزن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد چیکار کردی ک ازت دور شد؟الان دایی بدبختت چرا با این مونده مجبوره مگه

میگه اینو خدازده من چرا دیگه باش بدرفتاری کنم مثل بچه کوچیک باش رفتارمیکنه اون روز ک این اتفاق افتاد بچم ک ۵ماهش بود دادم دستش تا ی چیزی ازیخچال دربیارم دیدم مثل اسباب بازی پرتش کرد وسط اتاق ازترس فقط جیغ زدم گفتم دیونه بچمو کشتی دیدم ازته اتاق حمله کرد بم داشتم ازترس سکته میکردم نزاشتیم ب گوش شوهرم برسه پسرم ازبس گریه کرد کبود شده بود خدابش رحم کردزنده موند

راستش دلم یذره شده براداییم ولی میترسم حتی زنگش بزنم هرچی ب مادرم گفت ک جوابش بدم گفتم نه دوباره زنش ...

حق داری والا زنشم نباید بچه دار بشه طفل معصوم گناه داره خطرناکه 😐موهای بدنم مور مور شد

..

حق داری والا زنشم نباید بچه دار بشه طفل معصوم گناه داره خطرناکه 😐موهای بدنم مور مور شد

نمیشه بیچاره ولی خب همه باداییم حرف زدن گفتن همه جاباخودت میبریش سروضع خودت گرون قیمت بعد بقیه فکرمیکنن برااین لباس نمیخری بعدم رفتارش اینجوریه گناه داره اذیت میشه دیگه داییمم خونه هیچکس نرفت حتی براخرید کوچیکم میزارش توماشین باخودش میبرش بیرون 

فک کنم این جن زده یه کاسه ای زیر نیم کاسشه ک اینقد عاشقشه 😂

ن بابا عاشقش نیست بیچاره قیافشم وحشتناکه گفت اززندگی اولم خسته بودم دیدم این ساده و بی شیله پیلست دیگه نمیدونست مشکل داره بیچاره.اصلافکرنکنم رابطه جنسی داشته باشن چندسال پیش هم بردش تهران پیش فوق تخصص گفت مشکل داره بچه دارنمیشه میگه پیش من بی آزاره براخودش ی گوشه میشینه یبارخواست طلاقش بده گفت دلم سوخت برگرده خونه باباش تواون فقر و روستایی ک هیچ امکاناتی نداره فقط ۱۰خانوارن

ن بابا عاشقش نیست بیچاره قیافشم وحشتناکه گفت اززندگی اولم خسته بودم دیدم این ساده و بی شیله پیلست دی ...

طفلی دل منم سوخت ب مادرت بگو ب داییت بگه سوره بقره پخش کنه تو خونه و برگ بو و مریم گلی و اسپند و کندر دود کنه 

..