2777
2789

اینکه باید یازدهم و دوازدهم ترمیم بزنیم 

من اصلا از کنکور نمیترسم ولی از نهایی وحشت دارم پارسال وحشتناک بود💔😭

همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️
ولی قرار بود حذفش کنن... 💔😔

الان دقیقا دوتا کوه انداز قدم کتاب باید بخونم انگار ازمون فضانوردیه این چ کاری بود کردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون یازدهم هم هست تاریخ ترمیم از کی شروع میشه؟ اردیبهشت ؟

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

ترس دیگه چرا دختر خوب؟ تو که تجربه داشتی 

پس فقط باهوش عمل کن از الان توی برنامه ات عمومیایی که مهمه رو اولویت بذار و کنار تستی خوندن تشریحی خوندنم تمرین کن 

ایشالا که امسال سالِ توئه💚

مشاور تحصیلی🍀کنکورتجربی/ خدا بخندد، رویا ببارد و آن اتفاق قشنگ بیفتد🤍 /برای رزرو مشاوره به آیدی: @avata_org توی تلگرام پیام بدید.

ترس دیگه چرا دختر خوب؟ تو که تجربه داشتی پس فقط باهوش عمل کن از الان توی برنامه ات عمومیایی که مهمه ...

بدی اینه باید مثل ازمون ورودی دانشگاه آکسفورد درس بخونم تا ی دانشگاه قبول بشم اینقدر تلاش ت ی کشور آمریکا الان نخبه بودیم

الان دقیقا دوتا کوه انداز قدم کتاب باید بخونم انگار ازمون فضانوردیه این چ کاری بود کردن

تف تو روحشون به خدا من که ازشون نمیگذرم حلالشون نمیکنم زندگیمون جوونیمون رفت 

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

بدی اینه باید مثل ازمون ورودی دانشگاه آکسفورد درس بخونم تا ی دانشگاه قبول بشم اینقدر تلاش ت ی کشور آ ...

عزیزم💚😂

ایشالا که موفق میشی و امسال همه چی باب دلت میشه

مشاور تحصیلی🍀کنکورتجربی/ خدا بخندد، رویا ببارد و آن اتفاق قشنگ بیفتد🤍 /برای رزرو مشاوره به آیدی: @avata_org توی تلگرام پیام بدید.

متاسفانه حقیقت محضه

هر راهی سخته، تو الان بری دانشگاه میبینی اونجام فضا خیلی سخت تره دو روز دیگه ایشالا شاغل بشی بازم میبینی سختی داره

سختی کنکور از این نظر فرق داره که عامل سختی رقیبای تواند اگه سخته قبول شدن چون خیلیا میخوان که قبول بشن

اگه تموم تلاشت رو بکنی میتونی  جز برنده های این مسیر باشی