momynessam79401 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 1581 عنوان هیچی نمیتونم بخورم 87 بازدید | 10 پست یک هفتس هیچی نمیتونم بخورم اشتها ندارم ۳ کیلو وزن کم کردم اینجوری رفته رفته دارم آب میشم حالت تهوع میگیرم هیچی نمیچسبه چیکار کنم برم بالا دوباره بزور از اون لاغری زیاد دراومده بودم آخر عاقبت این قمار جان مرا میکشد......💔😪 1403/08/19 | 14:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17682 مشکل شما ارزوی خیلیاس قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
thebluebird عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 5997 مانجارو زدی؟ فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
رهاموشی عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 12000 منم یک هفته هیچی نخوردم اشتهام کور شده البته من کیست تخمدان دارم قرص ضدبارداری میخورم نمیدونم از این یا نه میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟
momynessam79401 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 1581 مشکل شما ارزوی خیلیاس وای آرزو چیه لاغری زیادم خوب نیست آخر عاقبت این قمار جان مرا میکشد......💔😪
momynessam79401 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 1581 مانجارو زدی؟ متوجه نشدم؟ آخر عاقبت این قمار جان مرا میکشد......💔😪
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17682 وای آرزو چیه لاغری زیادم خوب نیست هرررررچی باشه هزار برابر بهتر از چاقیه قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
momynessam79401 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 1581 منم یک هفته هیچی نخوردم اشتهام کور شده البته من کیست تخمدان دارم قرص ضدبارداری میخورم نمیدونم از این ... ن من اوکیم این مشکل ندارم آخر عاقبت این قمار جان مرا میکشد......💔😪
thebluebird عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 5997 متوجه نشدم؟ هیچی. فکر کردم مانجارو زدی خواستم بگم طبیعیه این حالتا فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
momynessam79401 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 1581 هرررررچی باشه هزار برابر بهتر از چاقیه من آرزوم ۶۰ کیلو شدن بود🥺 آخر عاقبت این قمار جان مرا میکشد......💔😪