2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغن زیتون که ابدا ولی روغن کنجد دیرتر میسوزه بازم نه برا سرخ کردنی به این شدت مناسب نیست اگه روغن ارده هست میتونی

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
😲😲😲😲😲واقعنییییی ...پ چرا خواهر شوهرمن واس سرخ کردن رفته روغن کنجد خریده

شاید مخصوص سرخ کردنی خریده ولی تا جایی که من میدونم کانولا و افتاب گردون مخصوص سرخ کردنین

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
شاید مخصوص سرخ کردنی خریده ولی تا جایی که من میدونم کانولا و افتاب گردون مخصوص سرخ کردنین

وا مگ کنجد مخصوص سرخ کردنی هم داریم ..😲😲😲ی بار ک من بودم استفاده کرد سریع تغییر رنگ داد من گفتم این الان چ فرقی دارهههه گف نمدونم والا گفتن تا 7بار قابلیت سرخ شدن داره گفتم لین همین ی بارم ب زور داره سرخ میکنه

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
وا مگ کنجد مخصوص سرخ کردنی هم داریم ..😲😲😲ی بار ک من بودم استفاده کرد سریع تغییر رنگ داد من گفتم ا ...

اره فک کنم خالم میگفت گرفته 

ولی مطمعنم زیتون و کنجد معمولی واسه سالادو پخت و پز با حرارت پایین و روی برنجه

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
وا مگ کنجد مخصوص سرخ کردنی هم داریم ..😲😲😲ی بار ک من بودم استفاده کرد سریع تغییر رنگ داد من گفتم ا ...

نه روغن کنجد رو نمیشه باهاش سرخ کردنی درست کرد اون روغن ارده هستش که باهاش چیزی سرخ میکنن متفاوته با کنجد 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته