2777
2789
عنوان

خسته از زندگی

832 بازدید | 76 پست

به خدا خیلی دارم با خودم کلنجار میرم ولی نمیشه، همه ش فکر میکنم دنیا به آخر رسیده، پدرم قرص خواب داره، هی وسوسه میشم برم سراغش، به خاطر خونوادم دلم نمیاد، چی کار کنم ضعیفم؟؟؟؟ کمکم کنید

سال ها دل طلب جام جم از ما میکردوآنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به نمایندگی از ده نفر اول بازدیدکنندگان تاپیک میگم چی شده خودت به بزرگی خودت سه صفحه حساب کن

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

ضعیفی که تو فکر خودکشی هستی اه حرصم میگیره.ول کنین بابامگه ادم چند بار زندگی میکنه و به دنیا میاد

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
ضعیفی که تو فکر خودکشی هستی اه حرصم میگیره.ول کنین بابامگه ادم چند بار زندگی میکنه و به دنیا میاد

آره به خدا خیلی ضعیفم، نمی دونم چی کار کنم قوی بشم

سال ها دل طلب جام جم از ما میکردوآنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد
دو ماهه عقد کردم، شوهرم سر یه سری مسایل بیخودی داره ازم جدا میشه

چیزی که زیاده شوهر. هیچ چیزی تو زندگی ارزش این و نداره که حتی بخوای به مردن فکر کنی.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
دو ماهه عقد کردم، شوهرم سر یه سری مسایل بیخودی داره ازم جدا میشه

هرکی تو دوران عقدش این برهه(برحه)؟رو داشته.همه ی نرداهم لاف میزنن پاش که برسه هیچی نیستن

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
آره به خدا خیلی ضعیفم، نمی دونم چی کار کنم قوی بشم

بابا اعتماد بنفستو ببر بالا.ته هرچیو اگه ببینی و بگی اصلا فدای سرم اینحوری نمشه