به خدا خیلی دارم با خودم کلنجار میرم ولی نمیشه، همه ش فکر میکنم دنیا به آخر رسیده، پدرم قرص خواب داره، هی وسوسه میشم برم سراغش، به خاطر خونوادم دلم نمیاد، چی کار کنم ضعیفم؟؟؟؟ کمکم کنید
سال ها دل طلب جام جم از ما میکردوآنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد
من به نمایندگی از ده نفر اول بازدیدکنندگان تاپیک میگم چی شده خودت به بزرگی خودت سه صفحه حساب کن
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
ضعیفی که تو فکر خودکشی هستی اه حرصم میگیره.ول کنین بابامگه ادم چند بار زندگی میکنه و به دنیا میاد
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
دو ماهه عقد کردم، شوهرم سر یه سری مسایل بیخودی داره ازم جدا میشه
هرکی تو دوران عقدش این برهه(برحه)؟رو داشته.همه ی نرداهم لاف میزنن پاش که برسه هیچی نیستن
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕