2777
2789
عنوان

خسته از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 76 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو ماهه عقد کردم، شوهرم سر یه سری مسایل بیخودی داره ازم جدا میشه

عزیزم از مشکلت چیزی نمیگی چه طور کمکت کنیم.

در مورد خودکشی هم به نظرت اگر واقعا مسائل الکیه نامزدت داره اذیت میکنه این آدم ارزششو داره جونتو فدا کنی؟!

من به نمایندگی از ده نفر اول بازدیدکنندگان تاپیک میگم چی شده خودت به بزرگی خودت سه صفحه حساب کن

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
کسی که نیومده ساز رفتن میزنه همون بهتر زودتر تشریف ببره موندنش جایز نیست

پارسال اومد خواستگاریم جوابش کردم، دوباره امسال اومد، هی خودمو فحش میدم چرا جوابشو دادم، چرا زندگی خودمو خراب کردم؟؟؟؟داشتم درسمو میخوندم، کاری به کار کسی نداشتم، خدایا چه کنم

سال ها دل طلب جام جم از ما میکردوآنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد
عزیزم فکرخودکشی نکن ک این راه اصلا درست نیس.اگ مشکلی هس ک قابل حله خب حلش کنید اگ نتونستید ازخانوادت ...

به خدا همه ش مسایل الکیه، به هر کی فکر کنید متوسل شدم، جوابمو نمیده

پس بخداقسم خوشبختي اگه بچه داشتي طلاقت ميدادچي؟

خودمم به این فکر میکنم، خیلی آرزوها داشتم، وای خدا کی عادت میکنم

اومدم بهت بگم بفکر خودکشی نباش بخاطر خدا 

دخترعموی نازنینم دور از جونت مثه تو عقد بود بخاطر همین فکرا و ناراحتیا و افسرده شدنش خودکشی کرد نمیدونم چی خورده بود وقتی تو بدنش شروع به اثر گذاشتن کرد فقط فریاد میزد میگفت چشمام نمیبینه بخاطر خدا نزارید بمیرم 😢😢😢😢التماس میکرد میگفت جیگرم داره میسوزه 😢😢😢 آخرشم با زجر فوت کرد الان پدر مادرش دیوونه شدن شوهرش میخواد خودکشی کنه مادرش انقد حالش بده میره در خونه تک تک دوستاش و سراغ دخترشو میگیره و میگه به گوشیه هانیه زنگ میزنم جواب نمیده نمیدونم کجاس 😢😢😢😢 در این حد حالش بده 😢😢😢😢😢😢

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧