2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها انگار دهه شصتی ان

185 بازدید | 24 پست

بعد دهه شصتی ها انگار دهه هشتادی از نظر قيافه میگم من خودمم‌ دهه هشتادی ام ولی نمیدونم‌ چرا دهه هشتادی ها بزرگ میزنن

من خودم بدون هیچ عملی یا هر چیز دیگ عادی میزنم همون ۱۸ سال 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚 کیدرامرم💜🍓💅نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜

من ۲۵ سالمه..همه میگن مثل بچه ای..خودمم حس میکنم ۱۷ سالمه..

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته قد بلندی ام هم داریم

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

من دهه هشتادی ام بخاطر قد بلندم فکر میکنن سنم بیشتره انقد ناراحت میشم وقتی بیشتر از سنم میگن

یبار با یه خانومه هم صحبت بودم گفت چند سالته گفتم چند میخوره بهم گفت ۳۰ ۳۱😑😑😑 درحالیکه ۲۱ سالمه انقد. ناراحت شدم هرچند با آرایش اینجوری میشم آرایش نکنم سن خودمو میگن

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

والله من قیافه متناسب ستمه چرا پس

واقعا عجیبه حالا همه ام عمل نیستن که 

به شدت تایید میشه 🤣🤣

دهه ی شصتیم . کم مونده بگن عموجون کلاس چندی 🤨😐

خیر سرم داره چهل سالم میشه 😑

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من ۲۶ سالمه معلممبچه های کلاسم اصرار دارن خانوم نهایتا ۲۴ سالتهسنمم نمیدونن:)

واقعا اینطوره یه معلم داشتیم نهایت ۲۰ میزد ولی‌ ۲۶ یا ۲۴ بود 

من دهه هشتادی ام بخاطر قد بلندم فکر میکنن سنم بیشتره انقد ناراحت میشم وقتی بیشتر از سنم میگنیبار با ...

بخدا تو حقمون بی انصافی میشه 

امروز یه دختر همسن‌ من متولد ۸۵ بود. 

ولی‌ انگار ۲۵ یا ۲۶ بود تعجب کردم‌ 

بخاطر مرغ های هورمونی و بلوغ زودرس و تراریخته و خیلی مسائل ..

قیافه ها خیلی بزرگ میزنه اصلا عادی نیس