2777
2789
عنوان

بارداری دوم

247 بازدید | 22 پست

سلام من دخترم دو سال و پنج ماهشه الان یک ماهه که باردارم خدارو صدهزار بار شکر اما خیلی خوشحال نیستم چون هم احساس میکنم یه کم زوده هم شرایط زندگیم خیلی مساعد نیست الان به نظرتون چجوری خودمو اروم کنم به هیچ کسم نگفتم همش تو خودم دارم غصه میخورم.

سن دخترتم خوبه ديگه باهم بزرگ ميشن راحت ميشي

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت عزیزم کاش منم اینمدلی باردار شم 

دائم ناراحت تنهایی پسرم هستم 

ولی توکل نمیکنم که باز بچه دار شم چون شهر غریبم 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

دیگه کاریه که شده سعی کن باهاش ارتباط بگیری

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖

حالا ک دیگه بارداری جنبه مثبتشو در نظر بگیر و با فکر های بد روحیتو خراب نکن مامان مهربون😘

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

ینی وقتی انشالله دومی به دنیا بیاد اولیم سه سالو دو ماهش میشه اختلافشون خوبه؟البته خودم دوست داشتم اما چون دست تنهام و کمک ندارم و اینکه خواهرم بچه هاش پشت همن و خیلی اذیت میشه و چپ میره و راست میاد میگه دیوونگی نکنی بچه دوم بیاری چون ما خیلی دست تنهاییم زیاد خوشحال نیستم تازه من شرایط زندگیمم خیلی مساعد نبود موندم چیکار کنم چجوری خودم و امیدوار کنم.

منم همینطور شدم 

الان اون دخترم نشسته پیشم این یکی هم بغلمه

شوهرم سرکاره خونه هم انگار زلزله اومده ریخت و پاش نه اینجوریا...یه چیزی می نویسم یه چیزی میخونید بازارشاااام شده اینجا اینجوری نمیشه کمک میخوام اگه دوقلو بودن راحت تر بودم اون یه چیز میخواد این یه چیز واااااااااااااااای 

این نیز بگذرررد