2777
2789
عنوان

بارداری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 22 پست

خدا کمک کنه هم دست تنهام هم یکم زندگیم این مدت بهم ریختس راستشو بخوایین اصلا روحیم خوب نیست ولی فقط خدا خدا میکنم حالا که اولیم دختره این پسر بسه که هم یه تنوعی بشه که روحیم عوض بشه همم اینکه دیگه هردو رو داشته باشم دیگه.واسم تو این روز عزیز دعا کنید انشالله خدا حاجت دل همتونو بده.حاجت منم بده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب فکر کنم شما شرایطتت خیلی سخت تر از من باشه من دوممیم باد اولیم سه سالش و دو ماهشه فکر کنم راحت تر ...

اصلا غصه نخوریااا😉خیلیم عالیه من دخترم سه سال و دوسه ماهشه فوق العاده دختر اروم و باهوشیه و خیلیم مستقله .مدت ها با خودش تنهایی بازی میکنه تی وی میبنه و هی اویزون من نیست انشاالله دختر شمام تو سه سالگی وقت بدنیا اومدن نی نی تون مثل دختر من باشه .من مطمعنم اگه دخترم تو این سن یه نی نی پیشش بود خیلی بهترم میشد .پس غصه نخور همه چی رو بسپار دست خدا🙏خودش صلاح دیده بهت داده خودشم تواناییش رو بهت میده عزیزم😘😘😍😘😍

اصلا غصه نخوریااا😉خیلیم عالیه من دخترم سه سال و دوسه ماهشه فوق العاده دختر اروم و باهوشیه و خیلیم م ...

ممنون عزیزم بابت انرژی مثبتت واسم خیلی دعا کن دعا کن دومیم پسملی کاکل زری باشه هم دخمل داشته باشم هم پسر که دلم یکم شاد بشه و امیدوار بشم.انشالله توهم هرچی از خدا میخوای بهت بده  

ممنون عزیزم بابت انرژی مثبتت واسم خیلی دعا کن دعا کن دومیم پسملی کاکل زری باشه هم دخمل داشته باشم هم ...

قربونت برم عزیزم انشاالله خدا یه پسر خوشگل بهت میده 😍😍.و انشاالله بارداری و زایمان خوبی داشته باشی😘😍سر نمازت دعام کن عزیزم🙏