2777
2789

لطفا گرون‌نگین چون نمیتونم زیاد هزینه کنم‌

بزودی سالگرد ازدواجمونه و چون همسرم متاسفانه اهل اینک خودش بره و کادو بخره و سوپرایز کنه هرسال  ب عنوان سالگرد یاتولد ازخودم میپرسه چی میخوام تا برام بگیره..‌الانم من دلم یه ادکلن میخواد

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باربری ۲۰۰ تومن خوبه بوش و اکلت هم همون قیمتاس من قیمت پایین این دوتا رو میدونم فقط😍😍😍

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

من شنيدمو كمي معتقدم كه عطر و ادكلن جدايي مياره

راست يا غلط

خرافات يا واقعي 

ديگه من دل چركين شدمو هيچوقت هديه نميديم بهم عطر و ادكلن

ولي حالا واسه شما اينا خوبه

بولو فور من

بولو لي دي

اكات

دارك

نايس

نانسي

اوبان

شي

دلار

چيپون

و ...

باربری ۲۰۰ تومن خوبه بوش و اکلت هم همون قیمتاس من قیمت پایین این دوتا رو میدونم فقط😍😍😍

اکلت عالیه 

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
من شنيدمو كمي معتقدم كه عطر و ادكلن جدايي مياره راست يا غلط خرافات يا واقعي  ديگه من دل چركي ...

من شنیدم برا بار اول کادو بدی جدایی میاره

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

زیر صد هم قطعا ادکلن خوشبو هستم من ولی نخریدم ،،،،یکی دختر عموم میزنه چسسیتی اونم خوبه تو رنج پنجاهه فکر کنم 

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست