2777
2789
عنوان

به نظرتون پسرمو لوس کردم

164 بازدید | 13 پست

پنج ونیم سالش .پیش دبستانی هستش امسال. اوایل خوب بود  با باباش میرفت مدرسه یهو مدرسه ازچشمش افتاد .چندتا مادر قبل من امدن دنبال بچه هاشون من دیرتر رفتم مثلا یک رب البته هنوز کلاسشون تموم نشده بود .احالا دیگ من دلم میسوزه چون تومدرسه گریه میکنه وبغص وگوشه گیر .خودم میبرمش وایمسم جلو پنجره کلاس منو ببین بعضی وقتا یه ساعت میام خونه دوباره ساعت ده ونیم میرم دنبابش تا خیالش راحت بشه  ولی بازم یکم دیر کنم درحد پنج دیقه گریه میکنه.بچه های دیگ اصلا عین خیالشونم نیست. ولی پسرم سلکتو گوشه گیر. تورو خدا بگین چیکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی 🥺

اضطراب جدایی از شما داره 

باید کم کم و آروم آروم مستقل تر بشه نه یک دفعه و ناگهانی 

با مشاور صحبت کنید 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
چقد صحبت کنم دیگ هر کاری بگی کردم. حرف نمیزنه که دوست پیدا کنه

مشاور نگفت چکار کنی؟ نمیشه همش اونجا بشینی که...کم کم زودتر بیا خونه دیر تر برو تا وقتی که فقط برسونی و بری دنبالش.

بردم یک جلسه فعلا گفت اضطرابش شدید نیست

ببین چیزی که من تجربه کردم 

انگار بچه وصله به مادر هر چی شما اضطراب داری از دور بودنش اونم ناخود آگاه درگیر میشه 

پس اول آرامش خودتو حفظ کن

به نظرم بهش بگو مثلا میتونه هفته ای دو روز نره 

بعد کم کم سعی کن کاری کنی علاقه مند بشه

ولی من حس میکنم یه چیزی دیده از چیزی اذیت شده یا رفتار تندی باهاش شده 

مشاور نگفت چکار کنی؟ نمیشه همش اونجا بشینی که...کم کم زودتر بیا خونه دیر تر برو تا وقتی که فقط برسون ...

نه مشاور فعلا گفت براش جایزخ بخر دزصورتی که خیلی خریدم تاثیری نداره اصلا

ببین چیزی که من تجربه کردم انگار بچه وصله به مادر هر چی شما اضطراب داری از دور بودنش اونم ناخود آگاه ...

بچه حساسی فوق العاده .کچکترین تشری ناراحتش میکنه .بله منم خیلی حساس واحساسیم

بچه حساسی فوق العاده .کچکترین تشری ناراحتش میکنه .بله منم خیلی حساس واحساسیم

دختر منم حرفه ای تکواندو کار می‌کرد 

یکبار که مربی سر باخت جلوی بچه ها باهاش تند برخورد کرد دیگه سرد شد 

میرفت ولی اصلا مثل سابق نبود یه روز که باهاش حرف زدم دلیلش و گفت و کلا دیگه گذاشت کنار 

خلاصه که حلش کن جدی نشه از درس و مدرسه زده بشه