2821
2789
عنوان

دعا نویس گفت

2984 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها خوبین

چند ماه قبل رفتم پیش ی دعانویس همه تعریفشو میکردن میگفتن ک واسه استخاره حرفاش کاملا راسته 

منم ۴ ساله با ی پسره رلم باهمدیگه خیلی دعوامون میشد رفتم ب اون دعانویسه گفتم ک میخواد چیکار کنه منو میگیره دوسم داره 

گفت دوتاتون همدیگرو دوست دارین ولی پسره دم دمی مزاجه سر حرفش نمیتونه وایسه تورو میگیره ولی آخرش ازهم جدامیشین و طلاق میگیرین

شب ک شد ب پسره گفتم جدابشیم چون واقعا نمیخاستم بیشتر ازین وابسته و عاشقش بشم

همش پافشاری میکرد میگفت دوست دارم نزاشت ک جدابشیم

تروخدا چیکار کنم بنظرتون حرف او زنه راسته؟؟ خیلییییی تو فکرم میترسم از اینده خودم😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بگو خوب همین الان بیا خواستگاریم

اگه گفت باشه که خوب دوست داره واقعا 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

اره راست میگن ب حرفش گوش کن این دعا نویسا موکل دارن و اومد موکل یه جن هست و جن ها از همه چیز عالم خبر دارن باور کن

من وقتی خواستم با شوهرم ازدواج کنم خالم رفته بود پیش یه دعانویس پرسیده بود برام اونم گفته بود اینا طالعشون بهم نمیخوره هیچوقت زندگی آرومی و عادی ندارن الانم همین شدم یبارم تا پای طلاق رفتم برگشتم باز یه بچه آوردم اما زندگیم خوب نیست شوهرم دوسم نداره همش خیانت می‌کنه 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

بابا دعانویس الکیهمگ کیه بخواد اینده رو‌بگه

الکی نیست این حرفاشون ک از ایندس هیچوقت الکی نیست چون دعا نویسا موکل دارن اون موکل یه جن هست ک از همه چی باخبره و به دعانویسه هر اطلاعاتی بخواد میده 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

زندگیت رو بر پایه حرف یک دعا نویس میچینی؟

تا‌کی جهل و خرافه؟

بهتر نیست از ذهن خودتون استفاده کنید؟

اگر شما بخواید و رابطه رو خوب پیش ببرید هیچ جدایی در کار نیست

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
الکی نیست این حرفاشون ک از ایندس هیچوقت الکی نیست چون دعا نویسا موکل دارن اون موکل یه جن هست ک از هم ...

اینده دست خود ماست

این ما هستیم که تغییر میدیم و اونجوری که میخوایم هدایت میکنیم

اینده یه چیز راکد نیست درحال تغییره

نگو پشمام بگو چه جالب،😌
اینده دست خود ماستاین ما هستیم که تغییر میدیم و اونجوری که میخوایم هدایت میکنیماینده یه چیز راکد نیس ...

منم ی روز این حرفو میزدم اما با چیزایی ک دیدم دیگه هیچوقت نمیگم آینده دست ماست بحثو زیادی کش نمیدم گلم بعدا خودت میفهمی آینده دست ما نیست همه چی از قبل نوشته شده

بگو خوب همین الان بیا خواستگاریماگه گفت باشه که خوب دوست داره واقعا

عزیزم خودم میدونم ک شرایطشو الان نداره چون ۵ ماهه دیگه سربازیشو تموم میکنه بخاطر ی سری مشکلات چند وقتیه سربازی نرفته میگه قبل از اون ک برم سربازی تورو نشون میکنم بعد میرم

منم ی روز این حرفو میزدم اما با چیزایی ک دیدم دیگه هیچوقت نمیگم آینده دست ماست بحثو زیادی کش نمیدم گ ...

اجنه ها راست دروغ هم باهم ممکنه بهت بگن و اینکه اینده بله تا حدودیش میتونن بگن البته اون آینده ممکنه تغییر هم کنه 

اگه بخوای میشه سرنوشت تغییر داد 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨