2777
2789
عنوان

دعا نویس گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3125 بازدید | 32 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دکتر محسن مقدمی فوق تخصص داخلی و عفونت بدن ۰۷۱۳۶۴۷۴۶۴۰- ۰۷۱۳۲۳۴۵۷۲۳- ۰۷۱۳۲۳۶۰۷۱۶- در بیمارستان شهید فقیهی شیراز     

دکتر کجوری فوق تخصص قلب     

۰۷۱۳۶۵۴۰۰۵۲-  ۰۷۱۳۳۶۰۱۵۳۰-  ۰۷۱۳۶۵۴۰۰۶۸

برای بچه دار شدن حتما باید زوجین هر دو باید آزمایش داد برای مرد آزمایش سنوی بیضه و آزمایش اسپرم و زن تنبلی تخمدان و کیست    

مرد بیماری واریکوسل دارد که مرد را برای بچه دار شدن دچار مشکل می‌کنه باید زالو درمانی کرد

واقعا اینجور چیزا وجود داره زندگی منو سیاه کرده بودن هر روز پشت سر هم بدبختی برام میومد هر روز دعوا و کتک کاری تو خونه  تا آشنامون بهم گفت که یک سر برو پیش دعانویس منم رفتم چند روز بیشتر طول نکشید که ورق برگشت و خودم با وجودم احساس کردم که اون سیاهی‌ها برطرف شدند واقعا کارایی که انجام داد معرکه بود مثل معجزه بود برام البته قبلاً هم به دعانویس‌های زیادی مراجعه کردم اما نتیجه نگرفته بودم ولی این یکی واقعاً نتیجه داد و خدا پشت و پناهش باشه  دعانویس باید کار بلد باشه هرچی سابقه‌اش بیشتر باشه بهتر دعاش اثر می‌کنه برای من که چند روزه اثر کرد

تلگرام حاج آقا براتی: @keysheyi

البته در تلگرام فارسی هم سرچ کنید حاج آقا براتی میاره براتون

سلام خدمت خاهرای گلم من یه دعانویس سراغ دارم خودم پیشش کار انجام دادم برای همسرم ک بام خوب بشه ن تنها خوب شد بلکه عالی شد کارش عالیه هم ابطال سحر انجام میده هم طلسم هم دعا و هم استخاره اگر شمارشو میخاین پیوی میفرستم دعاگوی منم باشین

سلام

بهترین دعانویس ایران حاج آقا براتی هست هر موضوعی رو میتونه حل کنه خدا قدرت داده بهش حتی دعانویس‌های دیگه که به نتیجه نمی‌رسن به ایشون مراجعه می‌کنند معجزه می‌کنه

آیدی تلگرامش : @Keysheyi

یه خانمی هست دعانویسه خیلی دعاهای رحمانی خوبی میده.زود نتیجه میده .قیمتش هم مناسبه.ولی به زنگ جواب نمیده اگر زنگ بزنید عصبانی میشه. فقط از واتس اپ یا ایتا بهش پیام بدید.09127865938