2777
2789
اما بنده خدا پدرشوهرم تمام کارتاش دست شوهرم بود باز اونا اصلا ب رومون نمیاوردن ،همیشه راضیم ازش  ...

خب خدارو شكر كه انقد با شعورن ايشالا هميشه بدون مشكل باشه زندگيت عزيزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما شوهرت با همه خوبی ک خونواده خودت کردن باز طرفداری اوناس اره

ماالان عقدیم بعدصفرمیریم سرخونمون

بابای من هیچی کم نذاشت برای شوهرم بابام کارگره گوشواره مامانم فروخت ک یخچال ماروپرکنه زنگ مادرشوهرزدک بیایین اینامخان برن وعروسی بگیرن بگذریم ازاینکه ب نفعشون نبودبیان چون مجبوربودن ی چیزی ب ما هدیه بدن گفتن مانمیاییم کلی هم فحش روانه بابام کردزن پس فطرت برا پسرش تعریف میکنم میخنده ذوقم میکنا

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25
خب خدارو شكر كه انقد با شعورن ايشالا هميشه بدون مشكل باشه زندگيت عزيزم

اره خداروشکر مشکلی ندارم باهاشون ،اما زندگیای الان سخت شده ی کم توقع داری واسه کمک ازشون ،

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
اره خداروشکر مشکلی ندارم باهاشون ،اما زندگیای الان سخت شده ی کم توقع داری واسه کمک ازشون ،

كمك نميخوام دست از سرم بر دارن كه راحت زندگي خودمو بكنم كمكشون بخوره تو سرشون

&n ...

اخی چقد دلم واسه بابات سوخت،سعی کن رفت وامدتو کم کنی با همچین خانواده ای ک هیچی خوبی حالیشون نیس،

آخ آخ دست رو دلم نذار

عزیزم تومث من غصه نخورپس عردا مریضی اعصاب میگیری مادرشوهرت ذوق مرگ میشه فکرمیکنی شوهرامون غصه مامیخورن ن عزیزم ی زن دیگه مشکلات خودش حل میشه بخدا من توبیکاری همسرم فهمیدم هراتفاقی حکمت خداست فقط صبر داشته باش

عزیزم تومث من غصه نخورپس عردا مریضی اعصاب میگیری مادرشوهرت ذوق مرگ میشه فکرمیکنی شوهرامون غصه مامیخو ...

بیکاری خیلی سخته درکت میکنم ،الان شوهرت کارپیدا کرده اره

تو چیا دخالت میکنن مگه ،

تو همه چي مامانش مثلا كجا رفتي كجا اومدي چرا رفتي چرا منو نبردي داداششم تحت فرمان مامانش از ١٠٠ تا زن بدتره باباش خوبه ولي اونا نميذارن اونم عين اونا شده

تو همه چي مامانش مثلا كجا رفتي كجا اومدي چرا رفتي چرا منو نبردي داداششم تحت فرمان مامانش از ١٠٠ تا ز ...

بگو ب توچه اخ بدم میاد ازاینجور ادما ک مثل کنه تو زندگی ادمن ،

اخی چقد دلم واسه بابات سوخت،سعی کن رفت وامدتو کم کنی با همچین خانواده ای ک هیچی خوبی حالیشون نیس،

منکه باهاشون قهرررم ازشون متنفرم مادرشوهرمن درسن 45 سالگی یادش افتاده بره دانشگاه ازاد ترمی یک ونیم شهریش فقط ,ادم ازاین چیزادلش میسوزه واقعا