2777
2789
عنوان

واژن بد بو

| مشاهده متن کامل بحث + 9176 بازدید | 30 پست
عزیرم عفونت قارچی نه بو داره نه رنگ این باکتریایی هست

میدونم عزیزم من گفتم اگر قبلش قارچی بوده 

تاآخر آذرماه به وزن ۵۴ کیلو میرسم قول شرف 💃💃💃💃💃💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم تجویز الکی نکن. هر کس ممکنه یه مشکلی داشته باشه باید بره بررسی کنه. سر خود که نباید قرص خورد

توصیه من هم اول مراجعه به پزشک در صورت جواب نگرفتن این نسخه رو دادم حق باشماست دوست عزیز

یکی از دوستان شوهرم، زنشو به خاطر همین مساله طلاق داد.زن بیچاره همه جور درمان کرده بود ولی فایده ندا ...

دیگه فقط بخاطر همین زن طلاق نداده بودن که اونم دادن 😐 اون آقا دلش دیگه زندگیشو نمیخواست این مشکل هزارجور راه حل داره خب 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

امیدم اینه که هیچ کسی با دیدن این دو تاپیک شما، دست به خوددرمانی و خوردن داروی اشتباه نزنه.

کاش تو همچین مورد مهمی کمی محتاط تر بودی.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
امیدم اینه که هیچ کسی با دیدن این دو تاپیک شما، دست به خوددرمانی و خوردن داروی اشتباه نزنه. کاش ت ...

بحث باشما فایده نداره عزیزم 

ممنون بخاطر اطلاع رساني

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
بحث باشما فایده نداره عزیزم 

طبیعتا من و شما از دو منطق متفاوتیم (و من به شخصه از تفاوتم خوشحالم).

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

نظرتون چیه استارتر رو اعدام‌کنیم‌و خلاص!! 

حالا همه ادای خیرخواهها رو در میارن

دارویی که ایشون گفت چه ضرری داره که انقدر سینه چاک میدین واسه مقابله باهاش ! 

معمولی ترین داروی عفونت که دکتر ندیده هم تجویزش میکنه والا!!!! 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

دوستان داروهای گیاهی خیلی خوبه و بهتر از شیمیایی ....برا عفونت تزریق عسل به واژنم خوبه ...نشستن توی آب نمکم خوبه اینا دیگه درمان های عمومی و معمولیه...

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
نظرتون چیه استارتر رو اعدام‌کنیم‌و خلاص!!  حالا همه ادای خیرخواهها رو در میارن دارویی که ایشو ...

عاشقتتتتم 

دوستان داروهای گیاهی خیلی خوبه و بهتر از شیمیایی ....برا عفونت تزریق عسل به واژنم خوبه ...نشستن توی ...

عسل به هر کسی نمیسازه چند تا بچه ها اینجا داغون شدن من خودمم به خیلیا پیشنهاد دادم در صورتی که اول تست کنن

استارتر منم هر بار زخم داشتم همین قرصو داد مگه اصلا قرص دیگه ایم هست؟نمیدونم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
عسل به هر کسی نمیسازه چند تا بچه ها اینجا داغون شدن من خودمم به خیلیا پیشنهاد دادم در صورتی که اول ت ...

عسل اصل فقط خانمی...

هر عسلی بله نمیسازه چون با شکر و اب قند درست میشن نصنوعیا....

اما عسل اصل حتی برای انواع زخمها هم استفاده میشه از خودمم نمیگم...

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج