دوستان اگر کسی برای عفونت قارچی به دکتر مراجعه کرده ودارومصرف کرده سوزش وخارش قطع شده ودکتر هم گفته عفونتت خوب شده ولی دو روز بعد با ترشح سبز وبوی گندیده ماهی احساس کردید ودیدید قرص مترونیدازول هر ۸ساعت تا دوهفته وکپسول آموکسی سیلین که مکمل این دارو هست وتداخل دارویی نداره هر ۸ساعت تا یک هفته باهم مصرف کنید نگران نباشید اطلاعات غلط در اختیار دوستانم نمیذارم که خدای نکرده تاقیامت شرمنده بشم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
امیدم اینه که هیچ کسی با دیدن این دو تاپیک شما، دست به خوددرمانی و خوردن داروی اشتباه نزنه.
کاش تو همچین مورد مهمی کمی محتاط تر بودی.
ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما. ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
طبیعتا من و شما از دو منطق متفاوتیم (و من به شخصه از تفاوتم خوشحالم).
ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما. ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
دوستان داروهای گیاهی خیلی خوبه و بهتر از شیمیایی ....برا عفونت تزریق عسل به واژنم خوبه ...نشستن توی آب نمکم خوبه اینا دیگه درمان های عمومی و معمولیه...
دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج