2777
2789
عنوان

دهان بدبو

33198 بازدید | 31 پست

سلام دوستان کسانی که دهانشان تلخ وخشک وبدبو میشه درحدی که تا یک یا دوهفته اینطوری هستین که حتی با مسواک زدن برطرف نمیشه وهرروز صبح با بوی خیلی بد دهان ازخواب بیدارمیشید که حتی روتون نمیشه باشوهرتون حرف بزنید برای درمان رفع بوی بد دهان که احساس میکنید تبدیل به یک بیماری شده هر ۸ساعت قرص مترونیدازول تا دوهفته استفاده کنید این قرص با هر میکروب روده وشکم که تازه بوجود اومده رو ازبین میبره امتحان کنید منم دعا کنید این قرص ضرری نداره خواهر شوهرم که شوهرش دکتر هرشب یکی میخوره همیشه میگه برای عفونت ومیکروب معده وروده من خودم از وقتی که ازدواج کردم استفاده میکنم چون هر ازگاهی این میکروب از طریق شوهرتون به شما هم انتقال پیدامیکنه

تاآخر آذرماه به وزن ۵۴ کیلو میرسم قول شرف 💃💃💃💃💃💃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم ،اگه ضرری نداره حتما استفاده میکنم.

اصلا ضرر نداره داخل اینترنت هم سرچ کن خیالت راحت میشه

فقط ممکنه مترونیدازول دلپیچه بیاره حواستون باشهه😁

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

گاهی اوقات بوی دهان از معده نیست

یا از دندان هست یا دو تا حفره که ته زبان در دو طرف دهان هست که غذا یا استخوان یا دانه میوه توش گیر میکنه و بعد از مدتی عفونت میکنه و بو میگیره

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت.  دایما یکسان نماند حال دوران غم مخور
برای بچه 4ساله چی  عزیزم

حقیقتش نمیدونم ولی بچه خواهر شوهرمم همینطور اگر میخوای تابعد ازش بپرسم چون به اونم متروداد دکترای شیراز بردنش ولی فکر کنم واسه بچه مثل شربت بود