2777
2789
عنوان

دهان بدبو

| مشاهده متن کامل بحث + 33198 بازدید | 31 پست
گاهی اوقات بوی دهان از معده نیست یا از دندان هست یا دو تا حفره که ته زبان در دو طرف دهان هست که غذا ...

برای این حفره زبان قرقره آب ونمک خیلی خوبه

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
دهنش بو میده؟فک کنم خوب نباشه براش

اره دیونه شدم تا چیزی نخوره بو میده.قبلن تل شو گرفتم همه میگن  گلوش جا باز کرده چیزی  میره میمونه بو میده.انقدر چرک خشک کن دکتر بهش داده فایده نداره.لوزه هم نداره بگم از اونه

همه بامن لجن تو هم اره لجن 😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط ممکنه مترونیدازول دلپیچه بیاره حواستون باشهه😁

دقیقا وقتی مدفوع میکنید این بوی بد مثل گاز پخش میشه اینا همه به خاطر هضم نشدن غذا وتجمع در روده وتولید میکروب

تاآخر آذرماه به وزن ۵۴ کیلو میرسم قول شرف 💃💃💃💃💃💃
اره دیونه شدم تا چیزی نخوره بو میده.قبلن تل شو گرفتم همه میگن  گلوش جا باز کرده چیزی  میره ...

دختر منم سه سال نیمشه،صبحها وهرموقع که گشنشه دهنش بو میده.من اصلا توجه نمیکنم.چون میدونم بخاطر خالی بودن معدشه.شما هم حساس نباش

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
اره دیونه شدم تا چیزی نخوره بو میده.قبلن تل شو گرفتم همه میگن  گلوش جا باز کرده چیزی  میره ...

برا همون تل هستش ک عادت کرده متاسفانه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
گاهی اوقات بوی دهان از معده نیست یا از دندان هست یا دو تا حفره که ته زبان در دو طرف دهان هست که غذا ...

وقتی قرص رو مصرف کنید اگر برطرف شد که چه خوب اگر هم از دندان باشه برای عفونت دندان هم استفاده میشه

تاآخر آذرماه به وزن ۵۴ کیلو میرسم قول شرف 💃💃💃💃💃💃
برا همون تل هستش ک عادت کرده متاسفانه

مجبور شدم ببرمش.یک هفته تب بدون پایین اومدن لب به شیر و غذا نمیزد.بردم جایی رد کرد براش.گفت در اوردنی خوب نیست کلا 3بار بردمش

همه بامن لجن تو هم اره لجن 😒

مگه نقل و نباته. مصرف بیش از حدش باعث میشه ک بدن و میکروبا نصبت بهش بی اثر میشن. و یه زمانی که واقعا بهش نیاز دارین اثری روتون نخواهد داشت. مثل آموکسی سیلین که از بس استفاده شده دیگه اثر نداره مجبوریم سفکسیم و کو آموکسی بخوریم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست