سلام دوستان کسانی که دهانشان تلخ وخشک وبدبو میشه درحدی که تا یک یا دوهفته اینطوری هستین که حتی با مسواک زدن برطرف نمیشه وهرروز صبح با بوی خیلی بد دهان ازخواب بیدارمیشید که حتی روتون نمیشه باشوهرتون حرف بزنید برای درمان رفع بوی بد دهان که احساس میکنید تبدیل به یک بیماری شده هر ۸ساعت قرص مترونیدازول تا دوهفته استفاده کنید این قرص با هر میکروب روده وشکم که تازه بوجود اومده رو ازبین میبره امتحان کنید منم دعا کنید این قرص ضرری نداره خواهر شوهرم که شوهرش دکتر هرشب یکی میخوره همیشه میگه برای عفونت ومیکروب معده وروده من خودم از وقتی که ازدواج کردم استفاده میکنم چون هر ازگاهی این میکروب از طریق شوهرتون به شما هم انتقال پیدامیکنه
اره دیونه شدم تا چیزی نخوره بو میده.قبلن تل شو گرفتم همه میگن گلوش جا باز کرده چیزی میره میمونه بو میده.انقدر چرک خشک کن دکتر بهش داده فایده نداره.لوزه هم نداره بگم از اونه
اره دیونه شدم تا چیزی نخوره بو میده.قبلن تل شو گرفتم همه میگن گلوش جا باز کرده چیزی میره ...
برا همون تل هستش ک عادت کرده متاسفانه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
مگه نقل و نباته. مصرف بیش از حدش باعث میشه ک بدن و میکروبا نصبت بهش بی اثر میشن. و یه زمانی که واقعا بهش نیاز دارین اثری روتون نخواهد داشت. مثل آموکسی سیلین که از بس استفاده شده دیگه اثر نداره مجبوریم سفکسیم و کو آموکسی بخوریم
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست