2777
2789
عنوان

مشورت

58 بازدید | 9 پست

تروخدا بگین با پسری ک سر همه چیز سر هیچ و پوچ دعوا راه میندازه چیکار کنم 

دو ساله دارم دیوونه میشم یوقتا انقد خوبه ک من میشم خوشحال ترین ادم دنیا ی وقتایم اونقد دعوا میکنه و فوش های بد ب خدمو خانوادم میده ک دیگه بریدم توان ندارم 

فکر نکنم اصلاح بشه....اگه دوسش داری باید با این اخلاقشم کنار بیای

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

فکر نکنم اصلاح بشه....اگه دوسش داری باید با این اخلاقشم کنار بیای

خیلی دوسش دارم اما ی وقتایی فک میکنم ازم متنفره اونقد ک میگه اگه بمیری بری ب درک من خوشحالم یبار یکار کرد گاز بگیرتمون دم مرگ بودیم☺️🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی دوسش دارم اما ی وقتایی فک میکنم ازم متنفره اونقد ک میگه اگه بمیری بری ب درک من خوشحالم یبار یکا ...

چی؟من بودم اصلا یه لحظه هم باهاش نمی موندم...😶😐

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

کاش منم میتونسم بهم بزنم:/ دم عروسیمونه :////

🙁...

یعنی هرچی صبوری کردم دعوا کردم با ارومی با دعوا گفتم اینکارو نکن فایده نداشت مغزم نمیکشه دیگه

بهش با ارومی بگو قرار نیست باهم جنگ دعوا کنیم دشمنت نیستم این کارات رابطمون خراب میکنه خط قرمز من فوش خانوادمه من بهت احترام میزارم توهم بزار تا رابطمون خراب نشه بکم توهم مراعات کن تا ب جای باریک نکشه 

اگه باز دعوا کرد اینا قهر کن بزار اون بیاد منت کشی ادبش کن

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️