2777
2789

بچه‌ها من چشمام ضعیفه و بشدت اذیتم میکنه عینک میخوام برم دانشگاه لنز طبي چجوری بذارم حالا میخوام یه رنگ قشنگ و طبیعی باشه که ضایع نباشه لنز سبز داشتم خیلییی بهم میومد ولی الان شماره چشمام 3.5 بدون عینک هیچی نمیبینم اگه هم عینک بزنم خیلی اذیتم با عینک مامانمم خودش چشاش عسلی تیره اس لنز عسلی میذاره بجای عینک ،اصلا وقتی میره بیرون کلا لنز میذاره این 30 سالم که دبیر بوده می‌ذاشت همیشه تو مدرسه هم چون خودشم چشاش عسليه لنزش حدودا 1،2 درجه روشن‌تر از چشماشه خیلی خوشگل میشه کاملا طبيعيه طبیعی حالا من نمیدونم چه رنگی بگیرم که طبیعی بشه چون اصلا لنز اذیتم نمیکنه وقتی میذارم راحتم باهاش، حتی مامانمم گاهی از صبح میذاره تا شب موقع خواب یادش میاد که درش نیوورده😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه پولشو داشته باشم سفید میخرم

چشمای من بالای ۵ درجه ضعیفه و استیگمات بالا و تنبلی هم دارم با عینکم خوب نمبینم😔لنز برام پیدا میشه؟قیمتش گرونه؟

عینکم شد ۲۷۰۰ شد یعنی گرون تره لنز؟

البته شنیدم خشکی و عفونت میاره

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

من اگه پولشو داشته باشم سفید میخرمچشمای من بالای ۵ درجه ضعیفه و استیگمات بالا و تنبلی هم دارم با عین ...

نه اگه مارک خوب بخری هیچی نمیشه عزیزم آره چرا نشه... هر شماره ای عینک هست لنز هم هست آره 2 تومانی هست 1.800 اینا هست بهترین مارکا از عینک ارزونتره 

نه اگه مارک خوب بخری هیچی نمیشه عزیزم آره چرا نشه... هر شماره ای عینک هست لنز هم هست آره 2 تومانی هس ...

جدی؟من شنیدم از عینک گرون تره!!!

خوبه قیمتش پس

فکر‌کردم دست کم ۵ تومن پیاده میشم

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

جدی؟من شنیدم از عینک گرون تره!!!خوبه قیمتش پسفکر‌کردم دست کم ۵ تومن پیاده میشم

نه بابا قیمتش خوبه مامانم چند وقت پیش حدودا 1.800 خرید فکر کنم الان شاید 2 یا نهایتا 2 و خرده ای باشه 

آره خودمم نظرم همینه که سبز و عسلی تیره بگیرم که ضایع نشه یعنی یخی نباشه

آره دقیقا سبز تیره خیلی خوبههه.. طبیعی هم هست برای استفاده دائم

عاشق بودن دشوار است، مثل باشرف بودن... 
نه بابا قیمتش خوبه مامانم چند وقت پیش حدودا 1.800 خرید فکر کنم الان شاید 2 یا نهایتا 2 و خرده ای باش ...

البته مارک خوبش این قیمته، من قیمت‌های پایین دیدم مثلا 600، 700 که زیاد بدرد نمیخورن