2777
2789
عنوان

بیحجابم من

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 87 پست
ببخشید که اینو میگم ولی خیلی کم دیدم پسری انتخابش برای زندگی دختر خیلی بی حجاب باشه...تو شهر کوچیک ح ...

اره منم تا حالا ندیدم مشکلم همینه میخوام برم یک شهر دیگه هم میگن باید اول ازدواج کنی من نه ناخون میکارم نه خیلی بیحجابم نه هیچی منضورم از بی حجاب یعنی موهام بیرونه همین 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
اره منم تا حالا ندیدم مشکلم همینه میخوام برم یک شهر دیگه هم میگن باید اول ازدواج کنی من نه ناخون میک ...

منظورت اینه که بدن شال میری بیرون؟

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اطلاع ندارم واقعا😅 ولی می‌دونم اینجوری نیست که اصلا نباشه. بعد کلا تو شهرتون فقط تو بی‌حجابی؟🤔

نه بابا بیحجاب پره   تو دور اطراف من بی حجاب نیست اصلا مگرنه فامیلا دورمونم بی حجاب زیاده ولی به خاطر وصع مالی خوانواده و رفت امد کمی که داریم  اصلا خاستگار نیست 

البته چند تا داشتم همشون به درد نخورن 

نمیدونم والادانشگاه، کلاس، جایی نمیری که آدما رو ببینی؟

تو شهر ما زود ازدواج میکنن ۱۶ سالمه 

اره منم تا حالا ندیدم مشکلم همینه میخوام برم یک شهر دیگه هم میگن باید اول ازدواج کنی من نه ناخون میک ...

عزیز جان نه تو نه هیچکس نمیتونه برخلاف جریان رودخانه شنا کنه و آسیب نبینه. بهتره با محیطت هماهنگ بشی تا راحت زندگی کنی

همه پسرای خوب لزوما دنبال زن با حجاب نیستن ولی خب در حدی پوشش داشته باش که زننده نباشی لباسای تنگ و ...

منضورم از بی حجاب اینه شالم تا نصفه رو سرمه همین  مگرنه خوانوادم نمیزارن اصلا اونجوری بگردم

تو شهر ما زود ازدواج میکنن ۱۶ سالمه

هیچ شهری دیگه ازدواج ۱۶ ساله نیست 

مگه مناطق داغون شهر 

الان شهرستان شوهر من یک شهر کوچیک و سنتی و مذهبی هست تو خانواده های پایین سن ازدواج زیر بیست هست اما خانواده های پولدار ‌ و تحصیل‌کرده زود ازدواج نمیکنند 

عزیز جان نه تو نه هیچکس نمیتونه برخلاف جریان رودخانه شنا کنه و آسیب نبینه. بهتره با محیطت هماهنگ بشی ...

اگه با محیط هماهنگ شم که تا آخر عمرم باید هماهنگ بمونم اگه با یک مردی ازدواج کنم که زن با حجاب بخواد که تا آخر عمرم تو اجبار میفتم

نه شال دارم همیشه فقط تا نصفه سرمه

اونو که تقریبا نصف بیشتر دخترا همینجوری ان...نگران نباش...اونی که قسمتته پیدا نشده

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

هیچ شهری دیگه ازدواج ۱۶ ساله نیست مگه مناطق داغون شهر الان شهرستان شوهر من یک شهر کوچیک و سنتی و مذه ...

سن ازدواج ۱۶ نیست تا ۲۵ سال هست ولی من واقعا خیلی محدودم از این شهر بدم میاد میخوام برم برا دانشگاهم نیمزارن شهر دیگه برم 

خود مادر من ۲۸ سالگی ازدواج کرد ولی  مسئله اینه که فرق دارم باهاشون اصلا تو این سن چند نفر از کلاسمون ازدواج کردن بعد من خاستگارندارم اصلا