2777
2789
عنوان

بیحجابم من

1058 بازدید | 87 پست

من بیحجابم یعنی خیل یحجابم با چه خوانواده پدریم چه مادریم فرق داره بعد سنم داره میره بالاتر شهرمونم کوچیک خاستگار ندارم از کجا گیر بیارم نمیخوام با حجاب شم 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پشیمون میشیا ، اخه به چه قیمتی ، سنگین رنگین باش تا یه پسر خوب بیاد ، تو شهر کوچیک هزارتا حرف برات درمیارن ادم خوبا عقب میکشن

اصل زندگیت خیلی مهمتر از این چیزاست ، ضررش برای خودت میشه گوشه نشین میشی 

عجب 

ببخشید که اینو میگم ولی خیلی کم دیدم پسری انتخابش برای زندگی دختر خیلی بی حجاب باشه...تو شهر کوچیک حداقل....شاید تو شهرای بزرگ و بالاشهرشون،براشون مهم نباشه

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

یه نفر که به سبک خودت باشه طبیعتا پیدا می‌شه. فکر نکنم هیچکس نباشه

نکه نیست از کجا پیدا کنم

ببخشید که اینو میگم ولی خیلی کم دیدم پسری انتخابش برای زندگی دختر خیلی بی حجاب باشه...تو شهر کوچیک ح ...

شاید تو شهرهای کوچیک اینطوریه

من همه دوستای متاهلم تو خیلی شهرها بی‌حجابن

هرکس با شبیه خودش ازدواج میکنخ 

پشیمون میشیا ، اخه به چه قیمتی ، سنگین رنگین باش تا یه پسر خوب بیاد ، تو شهر کوچیک هزارتا حرف برات د ...

حاضرم تا اخر عمرم سینگل باشم ولی لذت زندگی رو ببرم دارم تمام تلاشمو میکنم از شهر برم ولی باید اول ازدواج کنم بد برم 

من راصیم از طرز پوششم نمیخوام عوض شم

فکر کنم سخته خیلی🥲ببین حالا که آدم سنتی نیستی باید ازدواج هم به روش غیر سنتی بکنی. با یکی آشنا شوبا ...

همه با حجاب نیستن دور اطراف من با حجابن چجوری آشنا شم  اهل فصای مجازی و نیستم بعدشم بیشتر مسرا دنبال بدن دختران میترسم تازه پشتم حرف در بیاد همینجوریشم خوانوادم بهم گیر میدن 

شاید تو شهرهای کوچیک اینطوریهمن همه دوستای متاهلم تو خیلی شهرها بی‌حجابنهرکس با شبیه خودش ازدواج میک ...

منم همینو میگم ...تو شهر کوچیک یه کم سخته....مگه این که تو همون شهر کوچیک هم با یه خانواده ی سطح بالا بتونه آشنا بشه

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️