2777
2789
عنوان

امروز برای همیشه قیدشو زدم🙂🤍🕊

1700 بازدید | 78 پست

زخم عمیقی رو تنمه 

من امروز قید عزیزترین آدم زندگیمو زدم 

تصادف کرده بود گردنش شکسته تو جاست پاهاش حس نداره ولی رو به بهبوده

کلی براش دعا کردم هر روز زنگ میزدم اطرافیان حالشو میپرسیدم کلی زجر کشیدم این مدت خانوادش میدونستن چقدر دوسش دارم همشون احترام منو داشتن و دارن 

سری قبل رفتم دیدنش یک هفته بود که عمل کرده بود با دسته گل و کادو و سوغاتی رفتم بوسیدمش کلی باهاش حرف زدم ولی محلم نزاشت 

امروز رفتم فقط یه سلام خالی داد هر چی من میگفتم جواب نمیداد ولی با تمام اطرافیان بگو بخند میکرد جواب تلفن میداد

تو صورتم دیگه نگاه نمیکرد انگار از من متنفر بود

فهمیدم که پرستارش براش خیلی مهم تر منه اینقدر صداش میزد و دورش رو میگرفت

منم به خواهرش همه چیز رو گفتم و با گریه خداحافظی کردم زدم بیرون

دیگه حالم از همه چی بهم میخوره خسته شدم بس که تنهایی زخم های عمیق خودمو درمان کردم🙂🤍

خدایا مرگ رو برام بفرست آمین🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکسو زیادی ارزش نده که سرگیجه میگیره یادمه چقدر بیقرارش بودی بعد از تصادفشگل دختر خودتو دوست داشته ...

دیگه حتی خودمم دوست ندارم

من یه آدم بی ارزشم که فقط مردم ازش استفاده میکنن و پرتش میکنن یه گوشه

نه گلم رمان نیستپرستارش باهاش ریخته رو هم

وووا ی ماه نمیشه پرستار شد.بعد دختر جوون چرا بیاد پرستار پسر بشه

رمان های الکی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

اول ک تاپیک تو خوندم فک کردم فلج شده و تو باهاش کات کردی و آدم سنگ دلی هستی ، اما بعد ک تا آخرش خوندم دیدم ک که ن تو خیلی وفاداری🧡🧡 تو این وضعیت موندی ولی اون...

لیاقتت رو ندارم ، خوب شد ک فراموشش کردی ، خلایق هرچه لایق او لیاقتت بیشتر از این چیزهاست مطمئن خدا ی آذمی بهتر از اون رو تو جاده زندگیت جلو راهت می‌زاره ک قدر عشق تورو میدونه ، مطمئن باش اگه تو ازدواج کنی خیلی خوشبخت میشی تا اینکه اون آقا با پرستارش ازدواج کنه ، چون روی خرابه های دل تو زندگیتون رو ساختن 

می‌دونم سخته اما تو میتونی کلا فراموشش کنی ، مطمئنم که حکمتی پشت این کاره و تو قرار در آینده با ی نفر دیگه خوشبخت بشی 🧡