2777
2789
عنوان

امروز برای همیشه قیدشو زدم🙂🤍🕊

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 78 پست
ن بابا نمیگه بزار من ادامه بدم بعد ، بهش بگو ازت می‌خوام ک اگه ی زمانی دختر دار شدی اسم منو بزار رو ...

اینکارارو انجام بده تا بیشتر خودشو سبک کنه؟🙄

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

😂😂 ولی این روش بر میگرده ، اگه بازیگریت خوب باشه ، خودم امتحان نکردم چون تاحالا تو رابطه نبودم ، و ...

خوبه رابطه خوب نیست ازدواج اونم در چارچوب و درست خوبه

نبابا من عمرا پیام بدم این روش دختر رو کم کم بی ارزش میکنه ۱بار آدم میگه حسشو کافیه نه که بری التماس طرف کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه رابطه خوب نیست ازدواج اونم در چارچوب و درست خوبهنبابا من عمرا پیام بدم این روش دختر رو کم کم بی ...

این برای عاشق های خیلی زیاده ، مثل تو داستان ها درو ورم ماهم زیاد هستن ک حاضرن خودشون رو کوچیک کنن ک پسرا فقط نگاهشون کنه ، بستگی ب نوع رابطه داره ، اونی ک این کار هارو می‌کنه ی عاشق واقعیه