2777
2789
عنوان

شوهرم همش خونه مادرشوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 28 پست
خدایی شما زن زندگی هستید آدم یا دیدنتون عشق میکنه من جای شما بودم خدا شاهده ۱ روز نمیتونستم تحمل کنم ...

خدا شاهده که فقط به خاطر عشقی که به همسرم دارم و به خاطر بچه هام که دوست ندارم طلاق بگیرم و آواره بشن تحمل میکنم .راستش همه راهی رو امتحان کردم متاسفانه شوهرم خیلی به خانوادش وابسته اس 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لینک گروه

تازه ازدواج کردی اینجوری هستی بزار یه چند سال بگذره ببین چقدر خوشحال میشی که خونه نیست خودم شوهرمو دوست دارم ولی زیاد خونه بمونه کلافه میشم سعی کن خودتو به یه کاری مشغول کنی و ساعتای تنهاییتو دوست داشته باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا شاهده که فقط به خاطر عشقی که به همسرم دارم و به خاطر بچه هام که دوست ندارم طلاق بگیرم و آواره بش ...

شوهر منم دم به دقیقه میره بالا بعد میگم چرا میری تو خونه نداری مگه میگه تو چی فکر کردی تو میخای منو از خانوادم جدا کنی 

نمیدونم بعد ازدواج یاد خانوده هاشون میوفتن تو عقد خانواده نمی‌دونست چیه وابسته من بود الان انگار من هیچم

نه تو عقد خوب بودیم ۱ سال و نیم عقد بودیم بهش میگفتم تو عقد خوب بودی روی واقعیتو نشون دادی گفت تو گف ...

ببین عزیزم سنت کم تجربت کم 

تو زندگی مشترک باید یسری قوانین برا خودت وضع کنی تا بتونی مدیریت کنی.همه اوایل زندگی یسری بحثا دارن اما نباید بزاری ریشه دار بشه

اولا میره خونه مامانش چندبار نق زدی دیدی ک حرف گوش نداد دیگه نگو!!!

کلا چیزی رو تکرار نکن تکرار کردن حرفات یعنی بی ارزش شدن خواسته هات 

میدونی تو ذهنش اینجوری هک‌میشه این ۵بار۶بار هزاربار گفت نرم خونه مامانم خب رفتم چی شد؟

پس سعی کن دیگه چیزیو تکرار نکنی نهایت ۳بار!!!!

بعد اینکه تو خودت میگی کلا ۲سال باهمسرت ازدواج کردی ک ۵ماه زیر یه سقفین

اما اون ۲۸ سال بچه مادرش 

بنطرت ۲۸ بیشتر یا ۲؟

توقع نداشته باش سر ۲سال بتونی جای همه خانوادشو پرکنی

تو باید درعوض کیفیت رابطتون  رو بیشتر کنی

مثلا داره میره خون مامانش نگو نرو بگو یه فیلم دانلود کردم با پفیلا و تخمه ببینم میای ببینیم؟اگه گفت نه لج نکن بگو اوکی!!

ببین اون انقدر منطق نداره ک تو همسرشی و باید اولویت باشی اون طبق غریزش کشش داره ب مادرش عین بند ناف چسبیده خودشم نمدونه چجوری رها بشه

خدا شاهده که فقط به خاطر عشقی که به همسرم دارم و به خاطر بچه هام که دوست ندارم طلاق بگیرم و آواره بش ...

الهی عزیز دلم شما ماه هستید ماه جواهر خوش به حال فرزندانت و همسرتون 

چی بگم والا  تو اون تاپیک داشتم میگفتم که ما یه خونه تو حیاط پدربزرگم اینا داشتیم سرویس بهداشتی و آشپزخانه مشترک بودن . خانواده وپری واقعا خیلیی خوبن اما اون یکی عموم و بیشتر دوست دارن و کلل در آمد سال برا اوناس و به عمه بیچارم هیچ نمیدن و این داستانها نمیخوام بازش کنم… 

تا وقتی اون زن عموم باردار شد و مادرم پرسید حالش خوبه چیزی شده خوابیده گفتن نه هیچ فلانه تا پدرم رفت گفتن که بارداره 

مامان من انقدرر ناراحت شد عصر همون روز با پدرم رفتیم یه شهر دیگه خونه گرفتیم بعدش زندگی کردیم الان صاحب خونه شدیم ۴،۵ ساله شکر خدا 

میخوام بگم هر کی از صفر شروع کرد ما زیر صفر شروع مردیم رو همسرت درست کار کن خدا خودش کمکتون میکنه

باهاش یک به دو نکن 

تو خونشون احتمالا فحش دادن یچیز رایج بوده ک مثل نقل و نبات بتو میگه

پس از یه درخت ۲۸ساله که گلابی میداده یشبه توقع نداشته باش سیب بده!!!!

تو ادب یادش بده

ازبیرون ک میاد برو ب استقبالش بگو خوش اومدی!

چیزی خرید حتی یه بسته پفک بگو دستت درد نکنه!

سر سفره بهش بگو دستت دردنکنه اگه گفت تو درست کردی نه من بگو ولی تو موادشو خریدی!

عصبانی شد میدونی ک فحش میده سکوت کن بزار اروم ک شد حرفاتو بزن

شبا برنامه بریز تو خونه تشویقش کن ب موندن

فیلم _بازی_ماساژ و ....

بیکار نباش!!!!!شده ملافه هارو صدبار بشوری اما بیکار جلو چشمش نچرخ 

بافتنی بباف پادکست  زناشویب گوش بده اگه میتونی دنبال کار باش 

کتاب بخون ورزش کن و ...

😐👩🏻‍🦯منم طبقه پایین خودنه مادر شوهرمم

ولی😂صبحانه ناهار شام منو شوهرم  بالاییم

🦥خداروشکر خوبن اگه خوب نبودن من کلا بالا نبودم

بدون اینا فلجم 🌸🌱

روزگارت وصلامید باشد وبس...🦋✨

شوهر منم دم به دقیقه میره بالا بعد میگم چرا میری تو خونه نداری مگه میگه تو چی فکر کردی تو میخای منو ...

به خدا واسه منم همونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لینک گروه

مجبوری تحمل کنی من ک نمیزارم تا چند سال بچه بیارم ببینم چی میشه تحملش سخته اعصاب نمیکشه

خونه هم داریم ولی نمیره هر سال یه بهونه میاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لینک گروه