2777
2789
عنوان

یعنی پشیمون شده

332 بازدید | 55 پست

پسره خیلی مغروره حتی برا خانوادشم

چند ماه به قصد ازدواج صحبت کردیم خانواده ها در جریان بودن

همه چی خوب بود 

ولی یهو گفت بهت حسی ندارم

برادرش میگفت چون شهرامون دوره گفته حسی ندارم ولی ما چندروزه مهاجرت کردیم شهرشون ولی فکر کنم باور نکرد

ولی،چون استوری از شهرشون میذارم فکر کنم باور کرده الان

سه روز پیش از روبیکا بلاکم کرد گفت بهم پیام نده نمبخوام بهم پیام بدی

تا دو شب پیش چون من پرستارم تو اینستا بهم پیام داد که روزت مبارک انشاالله دکتریتون منم گفتم ممنون اونم لایک کرد

همه پستامو میبیته و یه نوشته هم تو اینستا نوشته که زیاد یا کم هر چی که بودیم ولی واقعی بودیم

کاش ملت شریف و غیور می‌فهمیدن پرستار، پرستاره و اصلا ربطی به پزشکی نداره و هیچ پرستاری هم آرزو پزشک شدن نداره. 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

کاش ملت شریف و غیور می‌فهمیدن پرستار، پرستاره و اصلا ربطی به پزشکی نداره و هیچ پرستاری هم آرزو پزشک ...

نه من دارم برا کنکور میخونم که پزشکی،در بیام برا همین اینو گفت

ولی سرکار هم میرپ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه من دارم برا کنکور میخونم که پزشکی،در بیام برا همین اینو گفتولی سرکار هم میرپ

آها متوجه شدم

چرا لیسانس به پزشکی نمیزنی؟ خیلی کارت راحت تر میشه

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

تجربه به من یاد داده هرجا عزت نفس خودت رو نادیده بگیری مخصوصا جاوی کسی که مغروره به بدترین شکل در آینده پشیمون میشی 

بهت گفته حسی بهت ندارم باید بگی پس بفرما برو مزاحمم نشو بعد پرو پرو زده بلاکتم کرده که امیدوارم بخاطر این نباشه که داشتی بهش پیام میدادی 

حالا پیام میده شما جواب میدی؟🤦🏻‍♀️

تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴

اتفاقا میخواستم بزنم میگفتن خیلی سخته

از شرایط کنکور سخت تر نیست

تجربه به من یاد داده هرجا عزت نفس خودت رو نادیده بگیری مخصوصا جاوی کسی که مغروره به بدترین شکل در آی ...

چیکار کنم خب

من کلا نمیدونم تو رابطه جیکاررکنم

اولین رابطه ام بود و متاسفانه ازش خوشمم میاد

اخه خیلی بد غرورمو شکستدلم میخواد برگرده ولی پسش بزنم

همین که محل بهش ندی میسوزه 

الانم داره فشار میخوره که چرا تو بهش پیام نمیدی 

این تکنیک پسراست برا این که دخترا رو عاشق خودشون کنن

یهو شل و سفت میکنن این چیزا زیاد دیدم 

اصلا و ابدا جوابشو نده 

چرا اون موقعه دوست نداشت حالا که رفتی شهرشون سر و کلش پیدا شده 

بلاک کردن یه شخص توی هر جایی از مجازی خیلی کار زشت و بی شخصیته 

تو دیگه خودت تر بلاک کردنش بفهم که آدم بسیار نادان و بی شخصیتیه 

چه قدر بدم میاد یکی سریع بچه بازی در میاره بلاک‌میکنه که چی حالا بلاک کردی فکر کرده خیلی کار شاخی کرده 

تو با ارزش تر از این حرفایی عزیزم 

همین که محل بهش ندی میسوزه الانم داره فشار میخوره که چرا تو بهش پیام نمیدی این تکنیک پسراست برا این ...

همین که میبینه من تو شهرشونم و تو کارم موفقم هی استوریامو میبینه

من تو کارم خیلی حرفه ایم حالا تعریف از خودنباشه

بعد اون فکر میکرد من دارم دروغ میگم که مهاحرت کردیم شهرشون 

میدونی برا کنکور معدلم خیلی بالاست

ترمیم کردی؟اگر معدلت مال سه چهار سال پیش یا بیشتره خیلی تراز پایینی بهت میده