2777
2789

گفته بودم شوهرم با یه زن متاهل رابطه داره 

اون. میخاد منو طلاق بده

ژنه هم میخاد از شوهرش طلاق بگیره

اینقدر فیلم و مدرک ازشون هست ولی همچنان انکار پشت انکار ب خاطر ابروشون

حالا شوهرم دیشب میگه ابرومونو الکی بردین 

ب همتون ثابت میکنم خیانت نبوده

حالا این مدت همش با سرهنگ و سرگرد های اماکن و اطلاعات و کلانتری ها در ارتباط بوده

میدونم ک با آشنا بازی مدرک سازی کرده و خودشونو تبرعه کرده

خدایا من دارم میمیرم از دستت چرا روشونو سیاه نکردی 

چرا منو بچم در عذابیم

تو رو خدا از ته دلتون دعا کنید برام زندگیم درست بشه شوهرم برگرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگرده زندگیتون قشنگ میشه؟؟؟ بره بهتر نیست ؟!؟ 

مهریه راذبگیر زیاد خوشش نشه حداقل

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

هنوز میخای برگرده؟

اره نمیتونم طلاق بگیرم ،ضعیفم،توان حرف مردم ندارم،الان دیروز پیر مرد همسایه تو خیابون داد میزنم ب بچم میگه بی صاحاب،شب قبلش زنش باهام دعوا کرد،سر اینکه شوهرم پیشم نیس هر کس و ناکسی ب خودش اجازه میده زر بزنه میگن این تنهایی بی کس و کاره

ای بابا حرفا خودتم تناقض دار اولش بد گفتی آخرش از خدا خواستی برگرد😐بعد میگی خدا چرا دار به خیانتکار کمک میکنه خوب خدا میگ تو داری میخوای یارو برگرد زندگیت منم دارم کمکش میکن

برگرده هر چی میخاد بشه

البته که خدا به خیانتکارا  کمک نمیکنه .ولی خدا به موقع حق بعضیا را کف دستشون میذاره 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

البته که خدا به خیانتکارا کمک نمیکنه .ولی خدا به موقع حق بعضیا را کف دستشون میذاره

ژنه زنگ زده بود ب من چند روز پیش

یه جوری فحش ناموسی میداد انگار من شوهر اونو گرفتهن

اره نمیتونم طلاق بگیرم ،ضعیفم،توان حرف مردم ندارم،الان دیروز پیر مرد همسایه تو خیابون داد میزنم ب بچ ...

وای چقد غم انگیر 

تو ک اینا رو میدونستی نباید یکاری میکردی کارتون ب کلانتری و .... باز بشه😔

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند