2777
2789
عنوان

شوهرم ازم سرد شده میخواد طلاقم بده

502 بازدید | 15 پست

برادر شوهرم خیلی بهمون فخر میفروخت و حرفای بدی بهمون میزد منم دلم پر میشد و انقدرررر به شوهرم غر زدم که داداشت چرا اینجور میکنه چرا اونجور میکنه من هی گریه میکردم نمیتونستم فراموش کنم. امشب بهم گفت ار حدفای تکراریت ار سرو کله زدن بات خسته شدم. گفت دیگه نمیتونم هرروز به خاطر برادرم بهم حرف بزنی و گفت میخوام طلاقت بدم. خیلی دوسش دارم چیکار کنم . زندگی مشترکم دو ماهم دوام نیاورد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادرش دلمو خون کرد بلایی نبود که خواهر و برادرش سرم نیارن

هرکیو ببینی از دست خانواده شوهرش ناراضیه حالا کم یا زیاد ادم باسد خودش بفهمه که نباید زندگی زهر کنه به خودشو شوهرش مگ چقد اونا میبنی یه ساعت دو ساعت این شوهرته همیشه کنارته 

براات مهم نباشه چرا اینقد سرش غر زدی

میدونی مرد از گریه زن بدش میاد 

یکمم با سیاست و باش و اینقد جلوش بد خانوادش رو نگو حتی اگر بد عالم اونا باشن 

بهش بفهمون که برات مهم نیست بقیه چی میگن و فقط همسرت برات مهمه

یعنی چی فخر میفروخت؟

ما تازه ازدواج کردبم پز جهیزیه زنشو میده پز عروسی خودشو خونشوو ماشینشو همش با حالت تحقیر نگاهمون میکنه درحالی که من از زندگیم راضیم اما اون جوری برخورد میکنه انگار ما بد بختیم