2777
2789
عنوان

کسی مربای سیب درست کرده خوب شده

1608 بازدید | 23 پست

چندتا سبد سیب برام آوردن نمیدونم چیکارشون کنم اگه تجربه دارید راهنمایی کنید

شده از درد بخندی که ببارد چشمت؟؟                          من در این خنده ی پر غصه مهارت دارم😔😔

من همیشه درست میکنم عالی میشه .سیب هاتو بشور خورد کن با شکر و آب بزار خوووب بپزه من ۶کیلوسیب داشتم ۵ساعت گذاشتم پخت دراخر قرمز قرمز شده بود.هل هم بریز

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درست کردم افتضاح شد...ولی دو راه بهت معرفی می کنم هر کدوم خواستی انجام بده ، یکی می تونی چای سیب درست کنی که راهش اینه سیب ها رو تمیز بشوری و با پوست رنده کنی حواست باشه دونه های سیب قاطی سیب رنده هات نشه با رنده درشت بعد هم تفت بدی تا تیره بشه سیب هات. ( یک وقت روغن نریزی توش) خالی خالی سیب های رنده شده رو تو ظرف روحی یا تفلون تفت بده. 

راه دوم هم اینه برگه سیب درست کنی سیب هارو لایه نازک ببری بازم با پوست بذاری خشک بشه الان ک فصل سرده میتونی روی شوفاژ با بخاری خشک کنی یا هم بذاری تو دمای خونه خشک بشه 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

من همیشه درست میکنم عالی میشه .سیب هاتو بشور خورد کن با شکر و آب بزار خوووب بپزه من ۶کیلوسیب داشتم ۵ ...

ممنون عزیزم 

شکر چقد بریزم به نسبت سیب؟

این سیبا خودشون خیلی شیرینن یعنی من یکمش رو آب گرفتم اینقدر شیرین بود انگار یه کیلو شکر توش حل شده بود

شده از درد بخندی که ببارد چشمت؟؟                          من در این خنده ی پر غصه مهارت دارم😔😔

میتونی خشک کنی یا کمپوت و لواشک درست کنی باهاشون ، آب هم میتونی بگیری ، مربا و چای سیب هم خوشمزست 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

ممنون عزیزم شکر چقد بریزم به نسبت سیب؟این سیبا خودشون خیلی شیرینن یعنی من یکمش رو آب گرفتم اینقدر شی ...

اگه زیاد شیرینه کم شکر بریزمثلا برای یه کیلوسیب ۳۰۰یا۴۰۰گرم شکربریز

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
سرکه سیب کن ی سریاشم نازک برش بده میوه خشک کنی سریشم آب سیب رو بگیر‌بزار‌بار با شکر‌بپزه میشه شهد س ...

ممنون گلم به اینا فکر نکرده بودم

من درست کردم افتضاح شد...ولی دو راه بهت معرفی می کنم هر کدوم خواستی انجام بده ، یکی می تونی چای سیب ...

ممنون گلم 

این روش خودم هست ......اول آب و شکر رو بزار به جوش بیاد زیاد غلیظ نشه ولی آبکی هم نباشه توی این فاصله سیبها رو خرد کن کمی جوش شیرین با آب مخلوط کن بزار یک ساعتی بمونن بعد آبکش کن به شربت اضافه کن نیم تا یکساعت بزار بجوشه بعد اخرای پخت کمی گلاب بریز در قابلمه بزار بعد خاموش کن و دمکنی بزار روی قابلمه اینطوری سیبها قرمز میشه مثل مربای به ....من به آب در حال جوش کمی چوب دارچین اضافه میکنم 

ما برای ادامه دادن هیچ‌کسی را نداریم جز خودمان، و امیدوارم کافی باشد....