2777
2789
عنوان

خدایا دردمو به کی بگم نجاتم بده

206 بازدید | 23 پست

همسرم خیلی دوسم داره مهربونی میکنه ولی به وقتش تلخترین آدم دنیا میشه،الان نزدیک دو ماهه تقریبا هر شب مشروب میخوره،گاهی خوبه گاهی هم که زیاده روی میکنه منو بیچاره میکنه.ببخشید دوستان میل جنسیش زیاد بود الان بدتر شده.هر شب مست و هر شب کفر و ناسزا به من و خانواده ام میگه.هربار هم که از رابطه امتناع میکنم اون با زور کارشو انجام میده بعدش شروع میکنه تهمت زدن به من😔😔تمام رفتاراشو میتونم تحمل کنم الا این توهمات و توهیناتش نسبت به من.بخدا شب که میشه عزا میگیرم نمیخوان خانواده ام بفهمن.ادم بد دهن و بی آبروییه فردا آبرومو جلوشون میبره لیچار هم بار اونا میکنه.دلم میخواد خودم این مشکل حل کنم.آخ که چقدر دلم میخواد صبح بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونوقت مهربونیاش چیه؟

روزی هزاران باز قربون صدقه ام میره جونمو قسم دروغ نمیخوره برام کم نمیزاره اصلا فرشته میشه ولی الان مدتیه خیلی حساس شده با این زهرماری

کاش میشد جمع کنم برم ولی نمیخوام زندگیم از هم بپاشه

زندگی کنار یه آدم که مشروب میخوره و هر دفعه مست می‌کنه تو و خانوادتو تحقیر می‌کنه چه فایده داره؟؟ دو روز دیگه بچه داشته باشی این الگو میشه براش... یکم عزت نفس داشته باش 

روزی هزاران باز قربون صدقه ام میره جونمو قسم دروغ نمیخوره برام کم نمیزاره اصلا فرشته میشه ولی الان م ...

مشروب روح ایمان آدمو از بین می بره عزیزم تلاش کن یه راه حلی پیدا کنی. خونواده هاتون هیچکدوم نمی دونن؟ خونواده اون مذهبی نیستن؟