2777
2789
عنوان

خودمو حقیر و خوار کردم

197 بازدید | 9 پست

🥲تو خیالم عاشقش بودم و ازش خوشم میومد ی سوتی هایی دادم ک مظمئنم میفهمه ازش خوشم میاد الان فقط عذاب وجدان دارم، هیچوقت اینقد خودمو کوچیک نکرده بودم این چه کارایی بود کردم خاک تو سرم چرا اینقد هولم وقتی میبنمش دستام میلرزه ی نوشترو خوب نمیتونم بنویسم😭😭حتی نمیدونم نامزد داره یا نه ک اگ داشته باشه بیشتر حس میکنم خودمو کوچیک کردم درتسه مستقیم نگفتم اما از رفتارای ضایم همه چی پیداس از نگاهای پنهانیم،ای کاش پنهان میموند خیال دوست داشتنش خیلی قشنگ بود الان فقط عذاب وجدان دارم حس میکنم له شدم، این اشکای لعنتیم ولم نمیکنن تا به حال برای ی پسر گریه نکرده بودم گریم از اینه ک فک میکنم خودمو حقیر و خوار کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۱ ولی مث همین نوجوونا رفتار میکنم 😭ای کاش خانوم تر و مغرور تر بودم

همسنیم عزیزم واسه خدمم تو همین چندوقته اخیر ی اتفاقی افتاد که بعدش اصن تعجب کرده بودم که این من بودم این حرفارو زدم؟.. آدم دست خودش نیست واقعا سن و سالم هیچوقت تاثیر نداره ی وقتایی آدم از بچه هم بچه تر رفتار میکنه نسبت به بعضی موضوعات 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️