دو ساله عقدم با شوهرم دارم زندگی میکنم تو خونه خودم . شوهرم یکسال بیکار بود الان خداروشکر با کمک خانواده ام و خودم یه مغازه اجاره کردیم . من یکساله که آرایشگاه نرفتم لباس نخریدم مسافرت و گردش هم نرفتم . یخچال خالی هیچی نگفتم بخر . خیلی لاغر و ضعیف شدم از کم بود ویتامین و کمخونی دارم رنج میکشم .
خلاصه اینکه از خواسته ها و نیازهای خودم گذشتم تا شوهرم به هدفش برسه .
اما الان دو ماهه که داره از مغازه پول درمیاره . ولی هیچی برای خونه نمیخره . یه پول ماهانه داشته ام که از بابام میگرفتم از همون برام یه کم خرج کرد . الان هیچ پولی ندارم .
دکتر رژیم رفتم میگه باید سبزی وسالاد وآجیل بخورم اما میگه پول ندارم نخواه از من پول . فقط میگه دارو بخورم اما رژیمی که دکتر داده رو برام تهیه نمیکنه .
و همیشه به من میگه ندارم صبر کن . اگه نمیتونی صبر کنی طلاقت میدم
حتی یه ضرره به من احترام نمیزاره جلوی دیگران ابرو مو میبره . همش فحاشی و بددهنی میکنه . گوش شنوا هم برام نیست . نمیتونم هم جدا بشم . مشاوره هم نمیاد . دو بار اومد همش و دروغ میگفت و من و مقصر میدونست من کلاس میخوام برم دانشگاه برم سرم گرم بشه همه رو میگه پول ندارم . اون سرکاره و من از صبح تا شب تو خونه تنهام . حق رفت و آمد با این و اون هم ندارم اگه با کسی حرف بزنم میگه اون یادت داده و .... فوش میده بهش از سر کار هم میاد تا میخوام باهاش حرف بزنم میگه خسته ام بیا نیازم و برطرف کن . وقتی نمیرم شروع میکنه به بد و بیراه گفتن و هر چی دوست داره میگه خیلی دل مو میشکنه . الان به جایی رسیدم گفتم اخلاق تو درست کن میگه تو من و خسته کردی طلاق میگیریم . خانم ها نمیدونم چیکار کنم خیلی چیزا. رو تو این متن نگفتم لطفا راهنماییم کنید 🥲😢😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭