2777
2789
عنوان

درد و دل

35 بازدید | 3 پست

دو ساله عقدم با شوهرم دارم زندگی میکنم تو خونه خودم . شوهرم یکسال بیکار بود الان خداروشکر با کمک خانواده ام و خودم یه مغازه اجاره کردیم . من یکساله که آرایشگاه نرفتم لباس نخریدم مسافرت و گردش هم نرفتم . یخچال خالی هیچی نگفتم بخر . خیلی لاغر و ضعیف شدم از کم بود ویتامین و کمخونی دارم رنج میکشم .

خلاصه اینکه از خواسته ها و نیازهای خودم گذشتم تا شوهرم به هدفش برسه . 

اما الان دو ماهه که داره از مغازه پول درمیاره . ولی هیچی برای خونه نمیخره . یه پول ماهانه داشته ام که از بابام می‌گرفتم از همون برام یه کم خرج کرد . الان هیچ پولی ندارم .

دکتر رژیم رفتم میگه باید سبزی و‌سالاد و‌آجیل بخورم اما میگه پول ندارم نخواه از من پول . فقط میگه دارو بخورم اما رژیمی که دکتر داده رو برام تهیه نمیکنه . 

و همیشه به من میگه ندارم صبر کن . اگه نمیتونی صبر کنی طلاقت میدم 

حتی یه ضرره به من احترام نمیزاره جلوی دیگران ابرو مو می‌بره . همش فحاشی و بددهنی می‌کنه . گوش شنوا هم برام نیست .‌ نمیتونم هم جدا بشم . مشاوره هم نمیاد . دو بار اومد همش و دروغ می‌گفت و من و مقصر میدونست من کلاس می‌خوام برم دانشگاه برم سرم گرم بشه همه رو میگه پول ندارم .  اون سرکاره و من از صبح تا شب تو خونه تنهام . حق رفت و آمد با این و اون هم ندارم اگه با کسی حرف بزنم میگه اون یادت داده و .... فوش میده بهش  از سر کار هم میاد تا می‌خوام باهاش حرف بزنم میگه خسته ام بیا نیازم و برطرف کن . وقتی نمیرم شروع می‌کنه به بد و بیراه گفتن و هر چی دوست داره میگه خیلی دل مو می‌شکنه . الان به جایی رسیدم گفتم اخلاق تو درست کن میگه تو من و خسته کردی طلاق میگیریم .  خانم ها نمی‌دونم چیکار کنم خیلی چیزا. رو تو این متن نگفتم لطفا راهنماییم کنید 🥲😢😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا نمیتونی طلاق بگیری؟

ازدواج دوم کردم . با گذشته ای که من دارم نمیتونم دیگه ازدواج کنم . از طرفی هم رسم طلاق نداریم دفعه قبل داشتن میکشتنم . حمایت خانواده هم ندارم ☹️ فقط می‌خوام ببینم راهی هست،؟